Cu o abordare proaspătă, noul sezon al emisiunii “Roata Norocului”, care începe duminică, la 20:00, la Kanal D, promite să conducă telespectatorii într-o călătorie fascinantă prin inima Italiei, într-un decor plin de umor și surprize.

„Dupa atâtea editii făcute în stil românesc, am decis că <Roata> trebuie să se schimbe un pic, asa că se pleacă prin lume. In fiecare editie vom ajunge, imaginar, în altă țară.  Omul cât trăiește învață si se aplică si la noi această zicală. Aici (la <Roata Norocului>) lumea se îmbogățeste, cu premii, cu masini, cu bani, dar trebuie sa ne îmbogățim si cultural… Italia este prima noastra “destinatie”. Aducem <Fontana di Trevi> în platou„, spune Ana-Maria Barnoschi.

„Avem de dat o multime de premii, o mașină nou nouță, si bineînțeles toată vitrina cu produse electronice si electorcasnice! Vă așteptăm alături de noi, să ne distram <călaătorind> si câștigând!”, a adăugat Bursucu.

Prima ediție a noului sezon, difuzata duminică la ora 20:00, va fi o adevărată explozie de talent și distracție. Connect-R și Johny Romano, doi artiști foarte iubiti de marele public, vor fi invitații speciali ai acestui nou sezon. Cei doi vor face spectacol, vor aduce energia și vor învârti Roata pentru a ajuta o familie aflată în dificultate.

Emisiunea va oferi telespectatorilor o incursiune în cultura italiană, explorând tradițiile, limba, muzica, specificul culinar și personalitățile Italiei. Până și pedepsele pentru concurenții emisiunii vor fi în ton cu atmosfera italiană.

Ediția de duminică a emisiunii „Roata Norocului” va aduce și momente cu adevarat emoționante. Unul dintre concurenți va dona toate punctele câștigate într-o rundă, unei familii aflate în dificultate. Gestul nobil este primit cu aplauze de publicul prezent în platou, si demonstrează generozitatea și umanitatea care definesc acest show, prin participanții săi.

Nu ratați prima ediție a noului sezon „Roata Norocului”, duminică, 8 octombrie, la ora 20:00, pentru o seară de divertisment, cultură și umor în stil italian. Emoții, premii și surprize garantate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.