Octombrie vine cu noutăți și exclusivități la televiziunile din portofoliul Warner Bros. Discovery! În premieră în România, TLC aduce două seriale de dramă medicală de producție internațională. Discovery sărbătorește 20 de ani de Mașini pe alese. Iar HGTV a pregătit o emisiune în premieră, care combină renovările cu… dansul!

TLC

TLC este disponibil și poate fi căutat în grilele TV ale distribuitorilor de cablu. În octombrie, TLC aduce multe premiere, printre care se află și două seriale!

Viață de medic (Medics) este un serial produs în Polonia, care a debutat pe 2 octombrie la TLC, de la ora 20:00. De luni până vineri, vom afla povestea tinerei și ambițioasei Dr. Alicja Szymańska și a întregului personal medical  de la Spitalul Copernicus. Toată echipa salvează salvează multe vieți, dar poveștile sunt complicate, căci au și medicii problemele lor.

Pe 21 octombrieCu toată inima (Ilk Ve son – Deeply) are premiera la TLC, de la 22:00! Serialul turcesc spune povestea de iubire a lui Deniz și Barış, care a durat zece ani. De când s-au cunoscut, la 20 și ceva de ani, până au divorțat. Explorăm amintirile lor emoționante despre viață și iubire.

Alte premiere la TLC în octombrie:

  • Pețitori internaționali (Match Me Abroad) – Pețitori pun în legătură americani cu romantici din străinătate, în speranța că între potențialele cupluri vor apărea scântei. De pe 1 octombrie, de la 21:00.
  • Probleme medicale sub centură (Dr. Down Below) – Dr. Fenwa Milhouse aduce umor și înțelegere în lumea imprevizibilă a urologiei pe 6 octombrie, de la 22:00

Discovery

În octombrie este aniversarea a 20 de ani de la lansarea emisiunii Mașini pe alese (Wheeler Dealers), iar Discovery sărbătorește pe 18 octombrie cu o zi întreagă dedicată emisiunii! De dimineață până seara, telespectatorii îi vor putea urmări pe Marc „Elvis” Priestley și Mike Brewer recondiționând cele mai interesante mașini. Iar de la 22:00, Discovery aduce premiera sezonului 18, iar în primul episod dealerul de mașini și asul mecanicii se vor ocupa de un Ford Fiesta Mk1.

O economie în cădere poate schimba radical modul în care mulți americani își trăiesc viața. Pentru unii – inclusiv pentru Todd și Jack Hoffman, originari din Oregon – acest lucru înseamnă să-și riște viața și integritatea corporală ca mineri de aur. Aceștia înfruntă intemperiile, petrec timp departe de familie și riscă totul în încercarea de a se îmbogăți, într-un nou sezon Goana după aur (Gold Rush), începând de pe 24 octombrie, de la 22:00 la Discovery.

HGTV

Pe 3 octombrie, HGTV aduce în premieră Case de groază, renovări grozave (Fix My Frankenhouse)! Denese și Mike Butler, un cuplu de designeri și antreprenori, au misiunea de a salva case care au scăpat de sub control, cu numeroase adăugiri și renovări, și de a ajuta proprietarii să transforme casele confuze și dezordonate în case moderne și coerente.

Interpreți în trupa de dans Thunder From Down Under noaptea și comercianți experți ziua, Ben Cleary, Dan Paterson, Liam Black și Malik Wills-Martin lucrează cu celebrul designer de interior Kelly Stone pentru a transforma casele banale ale clienților lor în oaze deșertice strălucitoare. Mutări în Vegas (Flip the Strip) începe la HGTV pe 25 octombrie, de la 22:00.

Eurosport

În ultima zi a lunii octombrie, Eurosport dă start sporturilor de iarnă, cu ski alpin! Eurosport 2 continuă sezonul tenisului, cu noile turnee ATP: Beijing (până pe 4 octombrie), Shanghai (4 octombrie – 15 octombrie), Antwerp (22 octombrie), Basel (23 – 29 octombrie), Viena (23-29 octombrie), Paris (30 octombrie – 5 noiembrie).

Cartoon Network

Simpaticele întâmplări ale prințului Ivandoe și ale companionului său Bert, pe parcursul căutării lor a legendarei Pene de Aur, continuă la Cartoon Network! În premiera sezonului patru Aventurile bravului prinț Ivandoe (luni, 9 octombrie17:25), tinerii spectatori se vor alătura lui Ivandoe la salvarea vieții Omidorinței, ce-i va oferi prințului o dorință garantată. Mai mult, acesta va simți lipsa petrecerilor din Regatul Cerb, iar Bert îi va organiza o surpriză pentru a-l bucura; Bert va deveni liderul Consiliului Eroic al Eroului pentru o scurtă perioadă, și Ivandoe îi va fi scutier; iar Prințul va trebui să parcurgă Regatul Subteran al Căpcăunilor, pentru a găsi o cale secretă.

Cartoonito

Optimistul și prietenosul Cârtițel revine cu aventurile sale subterane la Cartoonito, pe 23 octombrie, la ora 16:00! El se implică în diverse acțiuni pentru a-și ajuta prietenii și a rezolva problemele din orașul lui subteran. Fie că este vorba despre găsirea unei pagini pierdute sau salvarea prietenilor de la diverse pericole, Moley și echipa sa se străduiesc să mențină liniștea în comunitate. Urmărește simpaticul grup de cârtițe în noile lor experiențe amuzante, dar și educative, de pe 23 octombrie, la Cartoonito!

Warner TV

Patru lungmetraje de acțiune și horror, filme din anii 1950 și 2010 cu protagoniști precum Charlton Heston, Tom Cruise, Danny Trejo și Chris Hemsworth, vor avea premiera în luna octombrie la televiziunea Warner TV.

Drama de aventuri Ben-Hur (1959), regizată de William Wyler și care a primit unsprezece trofee Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film și cea mai bună regie, va fi difuzată pe 8 octombrie, de la ora 14:00. Thrillerul de acțiune Jack Reacher. Un glonț la țintă (2012), semnat de Christopher McQuarrie, va intra în programul Warner TV pe 21 octombrie, la ora 24:00. Un alt film de acțiune care va avea premiera la Warner TV în octombrie este Macete (Machete) (2010), semnat de Ethan Maniquis și Robert Rodriguez. Filmul cu accente horror Cabana din pădure (Cabin In The Woods) (2011), regizat de Drew Goddard, va putea fi vizionat în ultima zi a lunii octombrie, de la ora 21:10.

HBO

În octombrie, HBO aduce filme și seriale în premieră. Sezonul 2 din 30 de arginți (30 Coins) vine pe 23 octombrie pe HBO, de la ora 21:35. Părintele Vergara fuge de propriul trecut, dar Diavolul îl urmărește pentru a recupera o comoară – una dintre cele 30 de monede pentru care Iuda l-a trădat pe Iisus Hristos. A venit vremea să-l confrunte din nou și, acum, este pregătit.

Alte premiere la HBO în octombrie: Meg 2: Confruntare în adâncuri (8 octombrie, ora 20:00), Un plan irezistibil (15 octombrie, ora 20:00), Exorcistul papei (22 octombrie, ora 20:00).

Cinemax

Octombrie aduce la televiziunile Cinemax zile speciale de Halloween, dar și o noutate: Music Mondays!

Cinemax sărbătorește Halloween cu filme speciale: Căminul ororilor (28 oct, ora 23:00), Căminul ororilor 2 (29 oct, ora 22:30), Căminul ororilor 3 (30 oct, ora 22:40), Masacrul din Texas (1974) (31 oct, ora 22:30). Iar Cinemax 2 aduce Music Mondays, cu Yentl (2 oct, ora 21:30), Hair (9 oct, ora 21:30), Koyaanisqatsi (16 oct, ora 21:30).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.