Pantofii și accesoriile brandului Beverly Hills Polo Club sunt chintesența eleganței sportive. Dacă vrei să arăți la modă și cauți produse de înaltă calitate, asigură-te că ai verificat cea mai recentă colecție a acestui brand, care își face debutul în CCC.
Brandul Beverly Hills Polo Club stabilește standarde de lux și stil din anul 1982. A fost inspirat de eleganța și glamourul Beverly Hills, alături de prestigiosul sport Polo, împreună cu apartenența la un club exclusivist. Clienții pot alege dintr-o gamă largă de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de cea mai bună calitate. Modelele combină clasicul și modernul pentru a crea un stil unic.
Pantofii de la Beverly Hills Polo Club se adresează femeilor care emană încredere în sine, prețuiesc confortul și stilul sporty chic. Colecția include pantofi sport la modă în nuanțe clasice, care vor arăta foarte chic în combinație cu jeans și o cămașă albă. Modelele cu detalii aurii și argintii vor completa și rochiile simple în culori deschise. Asortează cu ținutele sportive pantofii cu platformă. Brandul Beverly Hills Polo Club a creat stiluri în alb, negru, roșu și popularul albastru regal. Există o alegere între partea superioară de pânză joasă sau până la gleznă.
Stilul smart casual nu este creat doar de îmbrăcăminte și accesorii bine alese. Focusul cade, de asemenea, pe gențile de mână. În cea mai recentă colecție disponibilă la CCC veți găsi o gamă largă de modele cu logo-ul iconic al calului și călărețului. Gama este diversificată, atât în ceea ce privește culorile, cât și mărimile. Adepții genților mari și încăpătoare pot alege dintre modele tip shopper în nuanțe gri, negru sau maro deschis. Merită notat faptul că acest model are o husă detașabilă. Variantele de genți puțin mai mici arată și ele interesant și pot fi asortate cu un look elegant. Pe de altă parte, rucsacurile sunt perfecte pentru ținutele și nevoile de zi cu zi.
Colecția de încălțăminte pentru bărbați de la Beverly Hills Polo Club este sportivă și elegantă. Aceasta include pantofi sport comozi, cu un design clasic, atât în design jos, cât și înalt. Se vor potrivi ținutelor casual de zi cu zi, asortați cu blugi și cămașă, precum și celor mai sportive, în combinație cu pantaloni scurți și tricou polo. Gama de culori este consecventă și închisă. Nuanțele de bleumarin, maro, verde și alb-negru fac pantofii să fie extrem de versatili. La unele modele există mici inserții de culoare roșie, care adaugă o dinamică sportivă. Modelele de pantofi sport înalți, pe o platformă albă. sunt un clasic al brandului. Dacă nu știi pentru ce pereche de pantofi să optezi, aceștia vor fi o alegere sigură, deoarece nu se demodează niciodată.
Colecția pentru bărbați a brandului Beverly Hills Polo Club include și genți mici, rucsacuri și genți încăpătoare, cu mâner și curea lungă de umăr. Toate sunt realizate din material asemănător pielii, în nuanțe închise de bleumarin și maro și negru. Materialul elegant, combinat cu un design simplist și sportiv determină aceste modele să fie extrem de confortabile și stilate. O selecție diversă de mărimi vă permite să completați setul perfect pentru un look de zi cu zi și excursiile de weekend în afara orașului.
Nu rata ocazia și descoperă produsele Beverly Hills Polo Club, cu promoții active până la finlul lunii septembrie! Completează-ți garderoba pentru toamnă cu pantofi și genți de mână de cea mai bună calitate.
Colecția Beverly Hills Polo Club este disponibilă în magazinele CCC, în aplicație și pe ccc.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.