O ediție spectaculoasă Vocea României a ridicat, aseară, publicul și antrenorii în picioare și a ținut telespectatorii în fața ecranelor. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley s-au luptat cu toate armele pentru concurenții pe care și i-au dorit. Fie că au găsit cele mai convingătoare argumente sau au ales să folosească butoanele de „block” și „mute”, antrenorii au încercat să aducă în echipele lor vocile care i-au impresionat.

 

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:36, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 6.5 puncte de rating și 25.5% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea doar 4.5 puncte de rating și 17.6% share.

 

Peste 1.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:10, aproape 1.6 milioane de români se uitau la Vocea României.

 

Treispreceze concurenți au fost pe scena de la Vocea României cu emoții, determinare și dorința de a întoarce scaunele. Zece dintre ei au reușit să-i convingă pe antrenori și să-i facă să apese butoanele care i-au dus mai departe în competiția vocilor.

 

Nu ratați o nouă ediție Vocea României, vinerea viitoare, de la 20:30. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.