Duo-ul de DJ italieni, VINAI, și Alexandra Stan, fac echipă pentru un nou imn dance-pop puternic și te vor face să „crezi” în iubire cu „Believe”

 

Streaming Link: https://listen.lnk.to/-believe-PR

Evocând una dintre cele mai memorabile piese ale lor de până acum, duo-ul italian VINAI își unește forțele cu senzația pop din Romania, Alexandra Stan, pentru noul lor single – „Believe”, lansată astăzi alături de Universal Music Romania și Spinnin’ Records.

Piesa amintește perfect de farmecul și energia hiturilor de club de la începutul anilor 2000, cu acorduri energice și vocile atrăgătoare, în timp ce sintetizatoarele și producția clară adaugă o senzație proaspătă, contemporană, devenind favorita atât pentru publicul de club, cât și pentru radio.

Având un parcurs extraordinar încă de când au intrat pe piață în 2011, cu un șir de hituri de festivaluri din Big Room, frații italieni au continuat să-și evolueze stilul, menținând o abordare melodică, încorporând, de asemenea, mai multe voci și aranjamente în stil pop. Recent, acest lucru a dus la hituri pop electronice strălucitoare precum „I Was Made” (alături de Le Pedre), „Touch” și colaborarea foarte populară de anul trecut cu Vamero, „That Way” (feat. Chris Crone).

„Suntem foarte încântați de această colaborare cu Alexandra, are o voce magică și a fost o plăcere să lucrăm împreună la „Believe”! Sper că vă va plăcea la fel de mult ca nouă!” – VINAI

„Să lucrez cu VINAI la „Believe” a fost o experiență incredibilă. Această melodie are un loc special în inima mea și cred că va rezona cu fanii noștri din întreaga lume. Piesa este un imn puternic despre speranță și auto-descoperire și sunt încântată să-l împărtășesc cu toata lumea.” – Alexandra Stan

Recunoscută pe scară largă încă de la lansarea ei din 2011 cu celebrul hit „Mr. Saxobeat”, care a strâns peste 467 de milioane de streamuri numai pe Spotify, Alexandra Stan a continuat să lanseze hituri de top. Ea a lansat cinci albume apreciate, a lucrat cu oameni ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi și duo-ul australian NERVO, cu care a lansat hitul de anul trecut „Come Into My Life”.
Cu siguranță, Alexandra este una dintre cele mai bine vândute artiste din România, redefinind continuu muzica pop prin colaborări inventive și vocea sa unică. „Believe” dovedește asta, deoarece pornește cu vocea ei recognoscibilă, prezentată într-un peisaj sonor feeric. „Așa că spune-mi acum, crezi?”, exclamă ea, în timp ce faimoasa ei voce se înalță pe aripile tobelor și a efectelor sonore fascinante. În mâinile experimentate ale celor de la VINAI, melodia primește o calitate atemporală, creând o punte între house clasic și pop contemporan.
Cu ritmurile celor de la VINAI și vocea Alexandrei Stan, „Believe” este o melodie care va ajunge atât la publicul din cluburi, dar și la publicul radio la nivel global.

 

 

Krrysopher a lansat albumul de debut – „Rogvaiv”

Streaming Link:https://Krrysopher.lnk.to/ROGVAIV-ALBUMPR

Krrysopher, cea mai nouă apariție din industria muzicală, lansează albumul de debut „Rogvaiv”, o colectie de sapte melodii care prezintă stilul unic și viziunea creativă a lui Krrysopher. Albumul este o explorare a unor teme precum dragostea, pierderea și auto-descoperirea, fiecare piesă ducând ascultătorul într-o călătorie prin experiențele personale ale lui Krrysopher.

„Sunt Krrysopher, am 19 ani în momentul în care scriu asta. Dacă citești aceste cuvinte, înseamnă că am făcut-o! Fetița aceea care scria cântece în apartamentul ei a crescut. Rogvaiv vorbește despre cele șapte culori ale unei povești de dragoste zdrobita, o poveste menită să vorbească oricui a experimentat să fie îndrăgostit, sau să fie frânt, sau ambele. Oricine a fost, la un moment dat în viața lor, un copil de liceu care a luat fluturi pe o bancă din parc sau a plâns pe podeaua unei băi. Acest album și culorile sale schimbătoare sunt ale mele de aproape patru ani. Acum este al tău”, a declarat Krrysopher.

Krrysopher este o cântăreață-compozitoare din România, finalistă a emisiunii Superstar 2021. A impresionat juriul cu talentul și abilitățile sale excepționale în timpul emisiunii și a devenit rapid una dintre cele mai discutate concurente din competiție. Krrysopher nu este doar o voce remarcabilă, ci și un muzician talentat, care cântă la pian, chitară electrică și acustică și ukulele încă de la o vârstă fragedă.

Tracklist:
1. Jumpscare
2. Rogvaiv
3. Indigo
4. Meet Me On The Cliff Side
5. Lovers to Enemies
6. Homesick
7. Gone

 

 

 

Stephen Sanchez a lansat albumul “Angel Face”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/AngelFacePR

Stephen Sanchez a lansat albumul “Angel Face”. Proiectul cu 13 piese este plin până la refuz de cântece de dragoste inspirate din anii 50 și 60, inclusiv hit-ul certificat RIAA 3x Platinum, „Until I Found You”.
Împreună cu albumul, Stephen a lansat videoclipuri cinematografice pentru „Death Of The Troubadour” și „High”, regizate de Charlie Rees.

Angel Face povestește viața ficționarului Stephen Sanchez – a.k.a. „Trobadour Sanchez”— care își găsește faima pe baza hitului său din 1958 „Until I Found You”, urmat la scurt timp de o poveste de dragoste tumultoasă cu noua sa dragoste Evangeline, albumul terminându-se după uciderea sa prematură în 1964. Aproape 60 de ani mai târziu, albumul de debut nelansat al lui Troubadour, Angel Face, a fost descoperit și este în sfârșit lansat postum. În ciuda originilor sale vechi, albumul se mândrește cu producții de top de la Ian Fitchuk [Kacey Musgraves, Leon Bridges] și Konrad Snyder [Noah Kahan, Rainbow Kitten Surprise].
Despre inspirația sa pentru Angel Face, Stephen explică: „Această înregistrare, pentru mine, este antiteza întregii umanități a iubirii. Este aici pentru a-i împuternici pe cei atrași de semnele cosmice care pun două suflete în același loc la momentul potrivit. Speranța este de a evoca amintiri și de a fi o coloană sonoră pentru altele noi, că aceste cântece ar putea permite străinilor să fie prinși într-un sentiment suficient de lung pentru ca dragostea să crească.”

Înainte de album, Stephen ne-a introdus în lumea lui The Troubadour Sanchez prin single-ul său „Until I Found You”, împreună cu piesele „Evangeline”, „Only Girl” și „Be More”. Centrate în jurul dragostei sale cu Evangeline, aceste cântece evidențiază relația pasională a perechii. Videoclipurile recent lansate pentru „Death Of The Troubadour” și „High” spun mai multe despre povestea lui The Troubadour, arătând triunghiul amoros tensionat dintre The Troubadour, Evangeline și fostul ei partener Hunter. În videoclipuri, care o prezintă pe Frances O’Sullivan reluând rolul ei de Evangeline, asistăm la momentul în care Troubadour este împușcat mortal de Hunter în timpul unui spectacol.

La fel ca omologul său fictiv, Stephen a cunoscut un succes fulminant de la lansarea „Until I Found You”. Recent, Sir Elton John l-a invitat pe scenă pentru a cânta piesa în timpul ultimului său spectacol de la Glastonbury, lăudând priceperea tânărului de 20 de ani în compoziție. De asemenea, Stephen a interpretat melodia unei mulțimi mult mai intime din Franța pentru nunta virală a lui Sofia Richie și Elliot Grainge.

Deși „Trobadour Sanchez” și-a întâlnit sfârșitul tragic cu Angel Face, povestea lui Stephen este abia la început!

ANGEL FACE TRACKLIST:

1. “Something About Her”
2. “Evangeline”
3. “I Need You Most Of All”
4. “Only Girl”
5. “Be More”
6. “Until I Found You”
7. “Shake”
8. “High”
9. “Doesn’t Do Me Any Good”
10. “No One Knows” feat. Laufey
11. “Caught In A Blue”
12. “Death Of The Troubadour”
13. “Send My Heart With A Kiss”

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Giant Rooks a lansat single-ul “For You”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/ForYouPR

Giant Rooks a lansat single-ul “For You” si anunță lansarea viitorului lor album, din 2024, How Have You Been?, care va sosi pe 2 februarie.

Despre noua piesă, trupa a spus: „Această melodie ocupă un loc special în inimile noastre. Ea marchează piesa de deschidere a celui de-al doilea album al nostru. O cântăm live de ceva vreme și suntem cu adevărat surprinși de cât de profund s-au conectat fanii noștri cu ea. Suntem încântați că în sfârșit a apărut în lume!”

„For You” este un imn dedicat acelei persoane pentru care ai face eforturi mari la sfârșitul zilei. De la intro-ul de pian care dă tonul emoțional, până la coardele subtile care adaugă accente încântătoare și tobe puternice care intră cu gravitații captivante – această piesă este concepută pentru a stârni emoțiile ascultătorilor. Cântecul evocă imagini nostalgice și calde în mintea oricui o ascultă.

Rămâneți pe fază pentru mai multe de la Giant Rooks!

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Felix Jaehn colaborează cu Jonas Blue pentru “Past Life”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/PastLifePR

Felix Jaehn colaborează cu Jonas Blue pentru “Past Life”. După succesul primului lor single comun, „Weekends”, piesa promite să fie un alt hit masiv al acestora.

În adevăratul stil „Happy Rave”, așa cum a fost dublat de Felix Jaehn pentru cel mai recent EP al său, „Past Life” apare ca o melodie de dans uptempo progresivă. Cântecul reflectă sentimentul de a te simți profund familiar cu cineva nou, de parcă ar fi cunoscut dintr-o viață trecută.

Cu noua piesă, Felix Jaehn și Jonas Blue își arată din nou talentul de a surprinde spiritul muzical. Piesa nu este doar atrăgătoare, este și o melodie plină de energie, care se construiește progresiv, destinată să-și găsească locul în topurile și ringurile de dans globale.

Cei doi artiști s-au întâlnit pentru prima dată în 2016 și după câteva conversații și etape împărtășite, a luat naștere ideea single-ului lor inițial „Weekends”, care poate fi găsit și pe EP-ul HAPPY RAVE al lui Felix Jaehn.

Anticipând lansarea, Felix Jaehn spune: „Sunt încântat să lansez a doua mea colaborare cu Jonas Blue astăzi!” Acest entuziasm este molipsitor și poate fi simțit pe parcursul fiecărei bătăi a melodiei.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Troye Sivan a lansat single-ul “Got Me Started”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/GotMeStartedPR

Troye Sivan a lansat single-ul “Got Me Started”. În urma hitului său – „Rush” – care a strâns peste 180 de milioane de stream-uri până în prezent – Troye Sivan lansează „Got Me Started”, al doilea single de pe viitorul său album, Something To Give Each Other.

Troye Sivan explică: „Când am scris această melodie, am insistat asupra folosirii „Shooting Stars” – am continuat să o fredonez în studio. Este un eșantion uriaș și a fost o întrebare mare; și știam că nu l-au aprobat niciodată în trecut. Așa că sunt plin de hotărâre cu privire la oportunitatea de a încerca piesa aceea, deoarece această melodie este iconică pentru mine. Și apoi îl avem pe Ian Kirkpatrick în producție, care este un geniu. Îmi place munca lui – a avut acest plan de a înregistra vocea la o viteză mai mică și apoi de a o accelera și, în cele din urmă, asta este ceea ce auziți în refren. Mi-a plăcut imediat felul în care suna.”

Sivan dansează pe străzile și cluburile din Bangkok, Thailanda, în videoclipul uimitor. A filmat „Got Me Started” cu echipa sa din videoclipul „Rush” – regizorul Gordon von Steiner (Hermès Ski, Versace Man FW22, Dior Rouge, Louis Vuitton Cruise, Miu Miu), directorul de fotografiat Stuart Winecoff (JAY Z, FKA twigs, Miu Miu) și coregraful Sergio Reis („Black Swan” de la BTS).
Pregătit pentru lansarea pe 13 octombrie de către Capitol Records, Something To Give Each Other este disponibil pentru precomandă. Fanii care precomandă ediția digitală vor primi instantaneu „Got Me Started” și „Rush”.

Peste 22 de miliarde de streamuri și 10 milioane de albume vândute în întreaga lume sunt repere pe care doar câțiva artiști le pot revendica. A face asta până la 28 de ani este cu totul altceva. Adaugă o gamă largă de roluri remarcabile în filme de la Hollywood, colaborări de înaltă modă, apariții pe podium și o audiență socială de peste 30 de milioane, iar lista se reduce într-adevăr la o singură persoană – Troye Sivan.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

David Kushner a lansat piesa “Dead Man”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/DeadManPR

David Kushner a lansat piesa “Dead Man”. Pornind din experiențele personale, metafora mâinilor muncite reprezintă propria sa călătorie printr-o relație tumultoasă. Cântecul oferă o fereastră brută și intimă către luptele și creșterea lui Kushner.

Noua melodie apare pe măsură ce single-ul lui Kushner „Daylight” atinge un miliard de stream-uri totale pe toate platformele. De asemenea, a obținut certificarea RIAA Platinum în SUA și a stat în Billboard Hot 100 timp de 22 de săptămâni consecutive de la lansare. El a comemorat recent succesul single-ului cu lansarea Daylight (Reimagined), care conține cinci versiuni noi ale piesei, inclusiv o versiune cinematografică și una acustică.

 

Stream / Download

 

 

 

Kim Petras a lansat albumul „Problematique”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/ProblematiquePR

Kim Petras a lansat albumul „Problematique”. Pe cele 10 piese inspirate de muzica house franceză, Petras reclamă îndrăzneală și autonomia ei artistică: de la funk-y „Born Again”, la pop-ul retro din „Dirty Things” și „All She Wants” cu Paris Hilton.

„A fost șocant când am aflat că o parte a albumului a apărut pe internet – la acea vreme – că nu avea să iasă vreodată, mai ales că am turnat atât de mult din mine în el. Am avut inima frântă, dar, în același timp, a fost foarte emoționant să-mi văd fanii ascultând melodiile și iubindu-le”, a spus Petras într-o declarație pentru The Associated Press.

„Acum că sunt capabil să le scot, este atât de eliberator să am mai multă muzică pe care o iubesc în lume și să le distribui oficial într-un mod în care toți fanii mei să le poată auzi.”

Această opinie este împărtășită de Hilton. „Înregistrarea „All She Wants” la casa lui Kim a fost atât de distractivă”, a spus ea într-un comunicat. „Cântecul este despre a fi fabulos fără scuze, un sentiment după care trăim atât eu, cât și Kim.”
Drumul către „Problematique” a fost unul dificil. În 2021, Petras a semnat cu Republic Records și a anunțat albumul – apoi programat să fie debutul ei de lungă durată – dar în cele din urmă a fost abandonat și a apărut pe internet.
A fost o întorsătură dezamăgitoare a evenimentelor pentru Petras și fanii ei, care așteptaseră de mult primul ei album. Abia în iunie a lansat ceea ce avea să devină adevăratul ei debut, flirtul, Eurodance-pop „Feed the Beast”.

Acesta a sosit la 15 ani de la lansarea carierei sale și a urmat câteva evenimente care au făcut istorie: Anul acesta, Petras a devenit prima artistă trans care a câștigat la o categorie majoră la Premiile Grammy pentru colaborarea ei cu Sam Smith, „Unholy”, în categoria cele mai bune performanțe pop duo/grup. Aceeași melodie, relansată ca piesă bonus pe „Feed the Beast”, a ajuns pe locul 1 în Billboard Hot 100, făcând-o prima artistă trans care a ocupat vreodată primul loc.

Lansarea „Problematique” acum, într-un fel, este o modalitate de a-și ține fanii aproape – și o modalitate de a lua ceva care i-a fost furat și de a-l împacheta într-un mod care să pară adevărat.

„Nu vreau să fiu niciodată previzibil sau să mă repet și îmi amintește de când eram un artist independent și eram capabil să pun lucrurile în propriul meu program și să-i fac pe oameni să ghicească”, a spus ea. „Sper doar că toată lumea iubește noua muzică la fel de mult ca mine.”

Albumul a fost lansat din cauza cererii fanilor și înainte de turneul mondial „Feed the Beast”, care începe pe 27 septembrie în Austin, Texas și se încheie la Milano pe 5 martie.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

 Holly Humberstone a lansat single-ul “Into Your Room”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/IntoYourRoomPR

Holly Humberstone a lansat single-ul “Into Your Room”. Debutând pe scena principală la Reading & Leeds Festival și fiind alături de Arlo Parks pentru o versiune specială a „Room Service”, cântăreața Holly Humberstone, câștigătoare a premiilor BRIT, nominalizată Ivor Novello, a devenit una dintre cele mai importante artiste britanice ale generației sale.
Pregătindu-se să lanseze imaculatul ei album de debut „Paint My Bedroom Black” pe 13 octombrie 2023, materialul a fost scris împreună cu colaboratorul Rob Milton în timpul unor turnee pe tot globul. Timpul pe care Holly l-a petrecut pe drum a fost atât de singuratic, cât și de eliberator, cu cele mai multe zile urmărind prietenii și familia prin telefonul ei, în timp ce trăia o existență „ca Truman Show”.

„Into Your Room” este cel de-al patrulea single extras de pe Paint My Bedroom Black. Piesa a fost scrisă în California cu Rob Milton și Ethan Gruska (producător pentru Phoebe Bridgers și Fiona Apple). În micul studio din LA al lui Ethan, au experimentat cu instrumente și sintetizatoare cumpărate din amanet și au scris „Into Your Room” într-o singură zi.

Producția Paint My Bedroom Black se desfășoară într-o nouă arhitectură sonoră. Albumul se contorsionează în dualitatea lirică și sonoră a unei artiste propulsate în noi experiențe și identități în schimbare și reprezintă majoratul ei, devenind de la o cântăreață necunoscută la pianul părintelui ei la una dintre cele mai interesante vedete pop alternative. Spațiul întunecat și din altă lume pe care Holly l-a construit și în care a invitat fanii, atât din punct de vedere sonor, cât și vizual, a fost lucid și visceral, cu camera mereu pe umăr, un obiectiv în gândurile ei haotice și sentimentele profunde. Deja nominalizată pentru două Ivor Novello’s, câștigând BRIT Rising Star în 2022 și urmând locul secund în BBC Sound Of 2021, povestirea lui Humberstone este inima meseriei ei.

De la epuizarea spectacolului ei principal din LA, la The Fonda Theatre, până la asaltarea scenelor de la Lollapalooza din Chicago până la Summersonic în Japonia, experiențele live consistente ale lui Holly captează inima compoziției sale brute, iar în octombrie, artista în vârstă de 23 de ani va cânta in cadrul unor spectacole live intime în parteneriat cu magazine independente de discuri din Marea Britanie. Pentru a sărbători lansarea albumului ei de debut, întâlnirile vor fi singura șansă de a o surprinde pe Holly live, în Marea Britanie, anul acesta în afara festivalurilor, vânzând deja 90% din turneu.

Luna trecută, Holly Humberstone a lansat „Superbloodmoon” cu d4vd, a treia melodie preluată din Paint My Bedroom Black. Întotdeauna inspirată de mediul ei și de modul în care acest lucru îi afectează sentimentul de sine și identitatea.
Cu un talent de a surprinde și de a caracteriza momente care sunt atât de incomode de intime, cât și de revelatoare în compoziția ei de melodii și creativitate – cea mai mare parte a anului 2022 al lui Holly a fost petrecut în camere de hotel, blocată între locuri, urmărind viața de departe, mai degrabă decât să fie total prezentă. Încheind anul 2022 la un nivel uriaș, încheind cel mai mare turneu din Marea Britanie cu 5000 de fani cântând favoritele „Scarlett” și „Overkill” la O2 Academy Brixton, manifestarea fizică a celor 242,6 milioane de stream-uri globale ale sale, Holly Humberstone a început 2023 cu jurnalul în mână pentru a pune cap la cap bucățile din ea pe care a simțit că le-a lăsat pe drum, în camere din întreaga lume. De la casa familiei ei din „Haunted House” până la sentimentul pierdut și izolat în apartamentul ei comun din Londra cu The Walls Are Way To Thin, Paint My Bedroom Black este scrisoarea de dragoste fragmentată și întunecată a lui Holly.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Lil Tecca a lansat albumul “TEC”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TECPR

Lil Tecca a lansat albumul “TEC”. La doar 21 de ani, Lil Tecca oferă un masterclass de autenticitate cu TEC, atingând noi culmi cu talentele sale lirice, priceperea melodică și producția de top.
Albumul se deschide cu electrizantul „Yves”, cu producție de top de la BNYX. Mai târziu, în cadrul proiectului, Tecca se reunește cu colaboratorul de lungă durată și șef al Internet Money, Taz Taylor, în piesa „Gist”, arătându-și încrederea prin refrenul său carismatic și captivant. „Dead or Alive” îl face pe Tecca să-și expună triumful față de provocările pe care le-a întâlnit în ascensiunea sa către faimă. Albumul se încheie cu „Monday to Sunday”, un omagiu sincer adus prietenilor lui Tecca.

Tecca spune despre proiect: „Când fanii mă ascultă, cred că se văd într-o anumită măsură. Vreau să fiu dovada că este posibil să depășești orice încercare și necaz… Voi ține capul sus, așa că ține-ți capul sus. Nu este nici o fațadă; este TEC.”

Lil Tecca a pregătit scena pentru lansarea albumului cu un trio de single-uri, cel mai recent „HVN ON EARTH” cu Kodak Black. Recordul a adunat deja 21 de milioane de stream0uri uimitoare și a intrat în rotația posturilor de radio din întreaga lume. „HVN ON EARTH” a urmat succesul „500lbs”, care a strâns peste 41 de milioane de stream-uri. „500lbs” a fost lansat în urma single-ului principal al albumului, „Need Me” și a fost lăudată de Complex, Vibe și HotNewHipHop.

TEC TRACKLIST:

1. Yves
2. HVN ON EARTH [with Kodak Black]
3. Gist
4. 500lbs
5. Fell In Love [with Ken Carson]
6. TEC
7. Salty
8. Real Discussions
9. Dead or Alive
10. Want It Bad
11. U Don’t Know Tec
12. Used2This
13. Trippin On U
14. Either Way
15. Need Me
16. Monday to Sunday

 

Stream / Download

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.