DIVA încheie prima lună de toamnă cu premiera primului film al seriei „Case și mistere”, cu titlul „Case și mistere: Acuzat de crimă” (Framed for Murder: A Fixer Upper Mystery, 2017), programat pe 27 septembrie, la ora 21:00. Acesta este bazat pe seria de 10 volume semnate de Kate Carlisle (publicate din 2014 încoace), a cărei inspirație au fost orășelele de coastă din California natală, pline de vile victoriene și faruri istorice. Filmul urmărește aventurile unei experte în renovări – Shannon Hughes (interpretată de actrița și cântăreața Jewel) – și ale reporterului de investigații devenit scriitor de romane polițiste Mac Sullivan (Colin Ferguson).

În „Case și mistere: Acuzat de crimă”, acesta din urmă cumpără casa dărăpănată care a inspirat numele orășelului Lighthouse Cove și o angajează pe Shannon să o renoveze. Pe perioada reparațiilor Mac locuiește în căsuța de oaspeți din oraș a lui Shannon. În Lighthouse Cove toată lumea știe că aceasta este experta nr. 1 când vine vorba despre construcții. E o femeie independentă, are compania ei, este specializată în restaurări ale clădirilor din Epoca Victoriană, își schimbă singură roțile când face pană și… rezolvă și mistere în timpul liber.

După ce termină de renovat o pensiune, Shannon participă la o conferință găzduită de un localnic pasionat de comori. La scurt timp, acesta este găsit mort în propria casă și poliția spune că a fost un accident casnic – ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap. Dar Shannon a observat niște ciudățenii și e de altă părere. Și Mac (Colin Ferguson) este de acord cu ea, așa că cei doi pornesc o investigație pe cont propriu. Iar indiciile spun că motivul crimei are legătură cu un colier celebru, care i-a aparținut unei prințese.

Jewel cântă o melodie proprie, într-una dintre scenele din „Case și mistere: Acuzat de crimă”, iar povestea este un prim pas promițător în relația dintre Shannon și Mac, care începe cu o serie de presupuneri eronate… Filmul este primul din seria de trei ecranizări inspirate de seria „Fixer Upper Mysteries”, semnată de producătoarea TV devenită scriitoare Kate Carlisle. Serie care va continua, în luna octombrie, cu celelalte două producții din trilogie, difuzate de DIVA tot în premieră.

 

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila DIGI digitală, poziția 47 în grila DIGI satelit, poziția 27 în grila DIGI analog, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.