Cineplexx din Băneasa Shopping City a găzduit în data de 20 septembrie evenimentul de lansare a legendarului film, Expendables. Zeci de sportivi și vedete, iubitori ai filmelor de acțiune, s-au reunit cu o zi înaintea celui mai mare eveniment de kickboxing al anului, Dynamite Fighting Show. Luptătorii au venit să se relaxeze înaintea meciurilor care vor aduce 5.000 de spectatori în tribunele Sălii Polivalente din București. Cătălin Moroșanu, Benny Adegbuyi și Mihai Leu sunt fani Stallone încă de pe vremea filmelor Rocky. Luptătorii din DFS au declarat că Expandables 4 i-a motivat pentru meciurile de vineri seară.

Expendables se reîntoarce pe marile ecrane în formula consacrată și aduce nume noi în franciza de acțiune binecunoscută. Regizat de Scott Waugh, “Expendables 4: Eroi de Sacrificiu” este distribuit de Vertical Entertainment & Dentsu și va putea fi vizionat din 22 septembrie în cinematografele din întreaga țară.

Reunindu-se cu echipa de mercenari de elită, lui Jason Statham și Sylvester Stallone li se alătură Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox și Andy Garcia. Înarmați până în dinți, echipa Expendables, ultima linie de apărare a lumii, se confruntă cu un traficant de arme periculos care conduce o armată privată impresionantă.

Alături de ei regăsim și alte nume cunoscute, precum Dolph Lundgren, Tony Jaa, Iko Uwais, Randy Couture, Jacob Scipio, Levy Tran și Nicole Andrews. Scott Waugh regizează thrillerul plin de aventură pornind de la un scenariu de Kurt Wimmer, Tad Daggerhart, Max Adams, bazat pe o poveste creată de Spenser Cohen, Kurt Wimmer și Tad Daggerhart și personaje create de Dave Callaham.

Vezi trailerul filmului >>> https://www.youtube.com/watch?v=H3MUGu6Dp68

AMC sprijină debutul cinematografic al noului film Expendables 4: Eroi de Sacrificiu. Fiind televiziunea cu cele mai premiate și de succes seriale-dramă ale deceniului, conținutul fiind unul de pionierat, popular și de calitate, al cărui scop este să aducă telespectatorilor ceva mai profund, mai bogat, ceva mai mult. De aici s-a inspirat și sloganul: cele mai bune filme.

“AQUA Carpatica dorește să fie cât mai aproape de consumatorii săi, iar orice pretext de “joie de vivre” si bucurie pe care putem să îl mediem, ne aduce și nouă bucurie. Așadar, suntem entuziasmați să fim parteneri în proiectul ce readuce pe marile ecrane filmul de acțiune legendar, reunind cele mai mari nume din industrie, Expendables 4: Eroi de Sacrificiu”, declară Valentina Vesler, Director de Comunicare AQUA Carpatica.

Cazinoul online player.ro este partenerul noului film de acțiune Expendables 4: Eroi de Sacrificiu, emblematica franciză plină de acțiune care a cucerit inimile a milioane de oameni din întreaga lume. Player.ro dorește să le ofere clienților și partenerilor săi oportunitatea de a viziona acest film excelent, prin aceasta demonstrând angajamentul brandului față de divertisment, acțiune și suspans.

Lionsgate prezintă “Expendables 4: Eroi de Sacrificiu”, un film de Scott Waugh, ce va fi distribuit de Vertical Entertainment & Dentsu în cinematografele din România începând din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.