Trecutul pare să-i prindă din urmă, iar minciunile să fie descoperite. Dar cine va fi cel mai aproape de adevăr? Bebe Măcelaru` este prins între dispariția unui copil și închisoarea celuilalt, iar asta îl face o țintă ușoară pentru dușmani: „Cum a știut ei să muște din mine, când eram cu inima în sânge?”. Cum va alege Tătuțu` să acționeze, aflăm diseară, de la 20:30, în Clanul.

 

Costoiu și-a revenit din comă și apar în peisaj figuri din viața lui personală. Silvia, fosta lui soție, o va chema la spital pe fiica lor. Interacțiunea tată-fiică nu va fi deloc ușor de procesat: „Ce te face să crezi că o să urmăresc cazul tău? Chiar nu mă interesează dacă te mai ridici de aici și, cu atât mai puțin, ce planuri ai după aia! Nenea, m-ai văzut de 3 ori în 23 de ani. Dacă maică-mea are o cădere bruscă de IQ și pune botul la vrăjeala ta, eu sunt mai isteață de atât și am senzori zdraveni pentru detectat impostura!”, va spune fiica lor, Miruna – personaj interpretat de către actrița Ana Radu.

 

Olivia este determinată să o convingă pe Vera să spună tot ce știe despre Bebe Măcelaru`, așa că se va folosi de orice armă pentru a o face să vorbească: „Ce ai trăit tu, aici, e rai pe lângă ce o să trăiești la Rahova. Presupun că avocatul care a venit ți-a spus că taică-tu o să aibă grijă de tine acolo. O să mă ocup să nu poată. O să fii pe cont propriu, cum se zice. Măcelaru` e răul absolut și tu ești unealta cu care face el răul ăla!”, îi va spune aceasta. Vera, însă, nu se va lăsa intimidată: „Nu merge, tanti inspectoare, îl vrei pe Măcelaru` și crezi că ai găsit peștișorul auriu care să ți-l dea! Uită-te la mine și nu te mai strofoca atât că nu ți-l dau”. Olivia va schimba strategia și îi va spune avocatei: „A omorât-o pe maică-ta!”, cum va reacționa Vera, aflăm în câteva ore.

 

Dacă vor reuși David și Tudor să se mai ascundă de trecutul lor, aflăm într-un nou episod din Clanul, diseară, de la 20:30. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.