Ce se întâmplă atunci când străini din toate mediile sociale se adună pentru a conviețui și a munci pe mare? 9 oameni, 21 de zile, un experiment în larg. Fiecare dintre ei din medii diferite, cu diferite credințe. Ajung în Panama pentru a-și testa abilitatea de a colabora, într-un experiment social care le va da șansa de a câștiga o avere. Vor duce diferențele dintre ei la conflicte sau la succes? Discovery lansează Supraviețuire: Singur sau în echipă? (Survive the Raft), un experiment social de nouă episoade. Va putea fi urmărit începând de duminică, 17 septembrie, de la ora 22:00.

Emisiunea a fost inspirată de studiul comportamental realizat în 1973 de antropologul mexican Santiago Genovés, care a vrut să știe dacă oameni din culturi și medii diverse pot lăsa deoparte diferențele și pot lucra împreună, în timpul unei călătorii de 101 zile pe Acali. Acum, cincizeci de ani mai târziu, Discovery duce lucrarea revoluționară un pas mai departe, cu o nouă abordare a misiunii originale. Prezentată de Nate Boyer, Beretă Verde a armatei Statelor Unite, jucător de fotbal american și actor, producția va avea premiera pe 17 septembrie de la 22:00 pe Discovery Channel.

Filmată în apropiere de Insulele Perlelor din Panama, emisiunea Supraviețuire: Singur sau în echipă? urmărește nouă concurenți care pleacă pe Acali II timp de 21 de zile, pentru a testa dacă interesele personale vor sabota șansa echipei de a câștiga o avere împreună. Miza este mare: cu fiecare misiune reușită, echipa câștigă bani pentru un pot comun, care va fi împărțit în mod egal de către cei care ajung la final. În fiecare săptămână, participanții trebuie să îndeplinească provocări fizice și intelectuale menite să perturbe și să divizeze grupul. La finalul fiecărui episod, echipajul de pe Acali II are opțiunea de a continua ca grup sau de a schimba unul dintre ei cu un nou participant.

Va cântări binele grupului mai mult decât binele personal? Vom afla de duminică, 17 septembrie de la 22:00, numai la Discovery!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.