Netflix lansează posterul de teaser și primele imagini din Griselda, cu Sofía Vergara în rolul principal. Aceasta interpretează rolul Griseldei Blanco, iar miniseria de 6 episoade este debutul său într-un serial dramatic. Vergara este, de asemenea, co-creatoare și producătoare executivă alături de Eric Newman (Narcos) și regizorul Andrés Baiz. Serialul va debuta în ianuarie 2024 pe Netflix.

Eric Newman, co-creator și producător executiv, a spus despre producție: „În calitate de imigrantă columbiană și mamă singură care a venit în America și a construit un imperiu, Sofía împărtășește aspecte personale ale acestui personaj și pasiunea ei de a-și spune povestea a fost, fără îndoială, forța din spatele acestui proiect. Ceea ce îi va surprinde cu adevărat pe telespectatori este modul în care ea cuprinde latura întunecată a acestui personaj în interpretarea ei – foarte departe de îndrăgita vedetă de comedie, așa cum este cunoscută. Să-și găsească drumul către acest rol a fost marea ei provocare în această serie și a fost un privilegiu să vedem această transformare reușită”.

 

La acestea, regizorul și producătorul executiv Andrés Baiz a adăugat: „Când o întâlnim pe Griselda, ea este o femeie invadată de lumea dominată de bărbați din jurul ei. De asemenea, vedem evoluția ei în timp ce folosește opresiunea ca mijloc de teroare – aceste imagini oferă doar o mica parte din dualitatea ei. Duplicitatea este ceea ce mi se pare atât de fascinant la Griselda, iar Sofía Vergara îi surprinde cu înverșunare esența”.

 

Despre Griselda:

Miniserialul GRISELDA este inspirat din viața priceputei și ambițioasei femei de afaceri Griselda Blanco din Columbia, care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istorie. Mamă devotată, Blanco deținea o combinație letală de cruzime nebănuită și șarm, care a ajutat-o să penduleze cu grație între afaceri și familie și să devină cunoscută drept „Nașa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.