O lume întreagă are nevoie de comedie, acea comedie care transformă orice stare în zâmbet și zâmbetul în râs în hohote. În această seară, de la ora 21:30, Cabral dă startul singurului show din România în care marele premiu este râsul: Săriți de pe fix!

 

Andreea Marin și Florin Răducioiu sunt invitați speciali în primul episod din cel mai nebun show de divertisment din România. Alături de ei, Anisia Gafton, Anca Dinicu, Emily Burghelea, Paul Ipate, Alex Bogdan, Drăcea, Mihai Rait și Lucian Ghimiși vor accepta toate provocările la care-i va supune Cabral.

 

”În această seară, acești prieteni și invitații lor se vor juca pentru noi, vor accepta provocări mari și mici, doar de dragul bunei dispoziții. Dacă vreți să vă simțiți ca tinerii care se amuză în tabără, dacă vreți să râdeți singuri sau cu toată familia, dacă vreți să aveți ce povesti și mâine, credeți-mă pe cuvânt: urmăriți singurul show din România în care marele premiu este râsul! Suntem veseli, suntem înclinați spre comedie, suntem Săriți de pe fix!”, spune Cabral.

 

Andreea Marin și Lucian Ghimiși vor fi provocați la o probă care le va pune creativitatea la încercare. ”Vor sta întinși pe jos, vor scrie cu ajutorul corpurilor un cuvânt în <<sărineză>>, limba comediei. Literă cu literă!”, va spune Cabral. Ce o sa-l facă pe Lucian Ghimiși să recunoască: ”De când îmi doream să fac asta în fața ta, Andreea! Și acum o să te iau un pic în brațe!”, dar și de ce va spune Drăcea despre el: ”Măi, ce nenorocit!”, vedem în această seară.

 

Show-ul în care comedia nu are o miză, nimeni nu câștigă nimic, în afară de premiul cel mare: râsul publicului său, începe astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.