PREMIERELE SĂPTĂMÂNII

  • DUPĂ TOT CE S-A ÎNTÂMPLAT
  • BÂNTUIND PRIN VENEȚIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DUPĂ TOT CE S-A ÎNTÂMPLAT ( N15 )

 

PREMIERĂ: 15 septembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Romantic

DISTRIBUȚIE: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin

SINOPSIS:

After Everything îi găsește pe Tessa și Hardin trăind vieți separate după ce Hardin a publicat cartea sa revelatoare fără știrea ei. Singur în Anglia, Hardin se refugiază în băutură și alte obiceiuri nocive. Și, mai rău, suferă de blocajul scriitorului și s-ar putea să fie nevoit să returneze avansul considerabil dacă nu termină curând un nou manuscris. În loc să cedeze în fața demonilor săi, Hardin realizează că singura modalitate de a merge mai departe – și de a avea o nouă șansă cu Tessa – este să îndrepte greșelile din trecutul său. Pornește către Portugalia pentru a o vizita pe Natalie, o femeie pe care a tratat-o cândva îngrozitor. Petrecându-și timpul cu Natalie și realizând că aceasta a trecut peste și și-a continuat viața, Hardin reușește, în sfârșit, să se ierte pe sine și să-și imagineze un viitor luminos alături de femeia pe care o iubește. Între timp, în Statele Unite, Landon și Nora se pregătesc pentru viitoarea lor nuntă – la care vor fi prezenți Tessa și Hardin. Pot ce doi, după ce au trecut prin atâtea, să se ierte unul pe celălalt și să își ia angajamentul suprem?

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ:  https://bit.ly/3sRT7rE

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3Lo04al

 

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ:  https://bit.ly/3R5xb6y

 

BÂNTUIND PRIN VENEȚIA ( AP12 )

 

PREMIERĂ: 15 septembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos

GEN: Crima, Drama, Mister

DISTRIBUȚIE: Kelly Reilly, Kenneth Branagh, Michelle Yeoh, Jamie Dornan, Tina Fey

SINOPSIS:

În Veneția de după cel de-al Doilea Război Mondial, Poirot, acum pensionat și trăind în propriul exil, participă cu reticență la o ședință de spiritism. Dar când unul dintre invitați este ucis, demascarea criminalului care în sarcina lui.

Acest al treilea lungmetraj din noua serie de filme cu Hercule Poirot este bazat pe romanul „Hallowe’en Party”, de Agatha Christie.

 

PROGRAM:

 

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ:  https://bit.ly/3Pf6auH

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3PhPwe1

 

 

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3RjjWiu

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.