Oameni care nu știu ce înseamnă să renunți. Povești care-ți arată că imposibilul nu există. Noi începuturi care construiesc speranțe și deschid suflete. Cu fiecare sezon, Visuri la cheie le-a dat familiilor șansa de a o lua de la capăt, de a privi cu încredere spre un viitor în care soarele strălucește mai puternic. În această seară, de la 21:30, autocarul pornește încă o dată și ajunge la Gruiu, pentru prima ediție a sezonului zece.

Familia Răduță, mai exact Nicoleta, George, băiatul lor, Alexandru și cele două fete care deja s-au căsătorit – cu ei vor face cunoștință echipa formată din Dragoș Bucur, Alex Gavrilescu, Cristina Joia și Oana Boghiu. ”Viața lor a luat-o cu totul razna”, le va spune îndrăgitul prezentator colegilor săi, înainte de a ajunge la casa în care vor readuce încrederea.

În urmă cu doar doi ani, Nicoleta a primit o veste dură… diagnosticul unei forme avansate de cancer: ”doamna doctor mi-a zis că sunt cu zecile, cu sutele. Nu a mai văzut niciodată așa ceva. După biopsie, mi s-a spus că e de gradul patru, cu metastaze și a început nebunia”. De parcă viața nu le-ar fi fost deja încărcată, acum câteva luni o nouă veste le-a zdrobit zilele: ”eram la biserică și ne-a sunat un vecin. Casa noastră a luat foc. S-a mai prăbușit o dată tot”.

Ce faci atunci când totul se dărâmă? Nu renunți! Ridici capul din pământ și găsești acea umbră de speranță că viața se poate reconstrui de la zero. Comunitatea le-a sărit în ajutor, ”chiar și oameni care nu-i cunoșteau”. S-au mutat provizoriu într-un apartament al căror proprietari sunt plecați din țară și s-au pus pe treabă. ”În viață mă ține dorința de a termina o cameră, să ne mutăm acasă”, declară Nicoleta.

Astăzi, telespectatorii vor vedea cum credința este răsplătită. Echipa Visuri la cheie le va face vizita la care doar visau. ”Sunt foarte calzi, se îmbrățișau tot timpul”, va spune Cristina Joia după ce-i va cunoaște. Oare ce surprize le-au pregătit? Și cine va fi vedeta care o va face pe Nicoleta să spună că ”nu bănuiam că voi întâlni așa un om care știe prin ce trec”?

Nu ratați, de la 21:30, premiera sezonului 10 pe PRO TV și, în același timp, pe VOYO! De asemenea, la finalul ediției, toți abonații platformei vor putea urmări în avans cu 7 zile și cea de-a poveste din acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.