Olivia Rodrigo a lansat albumul “GUTS”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/GUTSPR

Olivia Rodrigo a lansat albumul “GUTS”. Unul dintre cele mai așteptate albume ale anului, GUTS vine ca urmare a debutului lui Rodrigo – SOUR și conține hitul ei numărul 1 „vampire” și noua piesă focus „get him back”.

Produsă de colaboratorul ei frecvent, Daniel Nigro, și creată parțial la legendarul Electric Lady Studios din New York City, GUTS reprezintă un salt major atât în onestitatea nestăpânită a compoziției lui Rodrigo, cât și în originalitatea îndrăzneață a sunetului ei. Albumul a câștigat deja aprecieri de la publicații de top precum New York Times.

Cel mai bun debut al ei din toate timpurile pe mai multe platforme, „vampire” a debutat pe locul 1 în Billboard Hot 100, a stabilit recordul Spotify pentru cel mai bun debut pentru o melodie solo în 2023 și, în cele din urmă, a ajuns pe locul 1 în Top 40 Radio. Cel mai recent, „vampire” a ajuns pe locul 1 în UK Official Singles Chart – o întorsătură a evenimentelor care a făcut-o pe Rodrigo artista feminină cu cele mai multe single-uri numărul 1 din Marea Britanie în acest deceniu.

GUTS sosește în timp ce Rodrigo se pregătește pentru performanța ei la MTV VMAs 2023, difuzată marțea viitoare la 20:00 ET/PT. Regizat de Petra Collins, videoclipul pentru „vampire” a primit șase nominalizări pentru VMA-urile din acest an, inclusiv videoclipul anului, cântecul anului, cel mai bun pop, cea mai bună fotografie, cel mai bun montaj și cântecul verii.

Ea este și cea mai tânără artistă din istoria topului Billboard Hot 100, care a debutat cu trei piese pe locul 1, în timp ce SOUR este cel mai rapid album din istorie care are toate melodiile sale certificate cu discul de platină.

Tracklist GUTS:

1. all-american bitch
2. bad idea right?
3. vampire
4. lacy
5. ballad of a homeschooled girl
6. making the bed
7. logical
8. get him back!
9. love is embarrassing
10. the grudge
11. pretty isn’t pretty
12. teenage dream

 

Stream / Download

 

 

Ioana Ignat lansează piesa „Vocea Inimii” și are un invitat special în clip

Link: https://IoanaIgnat.lnk.to/VoceaInimiiPR

Ioana Ignat revine cu un nou single emoționant, „Vocea Inimii”, care este o expresie profundă a sentimentelor și a pasiunii artistice a Ioanei.
„Vocea Inimii” este o piesă ce îmbină armonios vocea recognoscibilă a Ioanei Ignat cu versurile profunde scrise chiar de ea, la fel ca în cazul tuturor pieselor sale. Melodia este o călătorie sonoră care aduce în prim-plan povestea complexă a iubirii și a unei relații aproape adolescentine în care vocea inimii dictează.

„Am scris piesa asta în urmă cu un an.  A fost un proces îndelungat, dar frumos. Mă bucur să o împărtășesc astăzi cu voi, alături de un videoclip special, filmat pe coasta Californiei, împreună cu iubitul meu.” – declară Ioana Ignat.

Ioana are si un invitat special in videoclip, alaturi de ea, respectiv pe Sebastian Dobrincu, iubitul ei.
Clipul este filmat în America, în timpul unei vacanțe a celor doi și surprinde imagini naturale cu clipului, într-un decor de vis, iar cel care a filmat clipul este chiar producătorul piesei, Mădălin Roșioru, montajul fiind realizat de Ioana Ignat, Kobzzon și Mădălin Roșioru.

Muzica și textul sunt realizate în totalitate de Ioana Ignat, așa cum ne-a obișnuit până în acest moment, artista își compune singură toate piesele, iar producția aparține lui Vlad Mazarel și Cornel Ursache, mix & master fiind realizate de Mădălin Roșioru.
„Vocea Inimii” este mai mult decât o melodie, este o poveste muzicală care ne invită să reflectăm asupra propriei noastre călătorii în lumea iubirii.

Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. Carismatică și creativă, Ioana este un artist cu apariții live excepționale, reușind să cucerească atât publicul, cât și scenele industriei muzicale. Debutul Ioanei înseamnă hitul „Doar pe a ta”, piesa anului 2017, care a ajuns no. 1 în topurile muzicale. În prezent, Ioana Ignat are numeroase hituri care au ajuns pe locul 1 în topurile radiourilor și care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube și stream-uri pe Spotify, printre care se numără piesa „Nu mă uita”, care are în prezent peste 102 de milioane de vizualizări pe YouTube. Ioana Ignat pregătește lansarea albumului său de debut, pe care se va afla și piesa „Vocea Inimii”.

 

 

 

Link YouTube

 

Dagny a lansat single-ul “Ray-Bans”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/RayBansPR

Dagny a lansat single-ul “Ray-Bans”. Senzația pop norvegiană anunță astăzi o nouă trilogie de mini-albume, care începe odată cu lansarea ELLE, personajul titular și titlul primului capitol al trilogiei. ELLE, lansat mai târziu în această toamnă, va cuprinde 8 piese, inclusiv single-urile lansate anterior „Heartbreak In The Making” și „Same Again (For Love)” – și single-ul lansat astăzi, 8 septembrie, „Ray-Bans”. Plin de melancolie, noul single „Ray-Bans” este una dintre cele mai sigure, dar totuși cele mai introspective și vulnerabile piese ale lui Dagny de până acum.

Despre noul single, Dagny a spus:
„Inspirat de pop-ul melodic și melancolic al anilor 90; Ray-Bans oferă o stare de spirit diferită și arată o latură puțin mai vulnerabilă decât o parte din muzica mea anterioară. Sper să poată reprezenta coloana sonoră a melancoliei toamnei, pentru cei care ar putea avea nevoie.”
După ce am experimentat cu o varietate de sunete, emoții și subiecte, am avut toate aceste melodii care au însemnat ceva pentru mine, dar trebuia să găsesc o modalitate de a le aduna pe toate într-un album. Nevrând să mă limitez creativ sau emoțional, am început să joc cu conceptul de alter ego-uri diferite sau versiuni amplificate ale mele, ca modalități de organizare a melodiilor.”

Pentru noul mini-album, ELLE, Dagny s-a întors în studio pentru a colabora cu compozitori precum Nick Hahn (Rita Ora, Sigrid), Mozella (Miley Cyrus, Rihanna), Oliver Lundström (Carly Rae Jepsen) și Maria Hazell (Mabel, ALMA). Proiectul de 8 piese rezultat este un corp de lucru divers, onest și dinamic, cu un fir emoțional consistent și captivant care curge prin vene. De la momente profund intime și vulnerabile până la melodii pop uriașe încărcate emoțional, care îi vor face pe ascultători să țipe din răsputeri, Dagny a oferit un instantaneu tentant al puterilor sale pop cu ELLE, iar acesta este doar începutul.

Noul mini-album ELLE al lui Dagny apare pe 20 octombrie prin Little Daggers Records. Pentru a sărbători lansarea ELLE, Dagny va porni într-un turneu european principal în aprilie 2024, inclusiv o întâlnire la Londra, la O2 Islington Academy, pe 3 aprilie. Înainte de aceasta, Dagny va susține cel mai mare spectacol de până acum la Spektrum Arena din Oslo, cu o capacitate de 10.000 de locuri, pe 18 noiembrie.

 

Stream / Download

 

 

 

James Blake a lansat albumul “Playing Robots Into Heaven”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/PlayingRobotsIntoHeavenPR

James Blake a lansat albumul “Playing Robots Into Heaven”. Artistul „a îngrijit” cu atenție cele unsprezece piese ale discului, împletind o viziune captivantă, cufundată în arhitectura sonoră cinematografică și ridicată de voci încărcate emoțional și de cântece elocvente.
Oricât de mult captivează fiecare tăietură în sine, albumul urmărește o călătorie de la „Asking To Break” până la concluzia epică de pe piesa de titlu „Playing Robots Into Heaven”. De-a lungul albumului, el integrează cu talent vibrații alternative, electronice, indie și experimentale.

„Playing Robots Into Heaven” a fost anunțat cu recentul single „Loading”. Evidențiind complexitățile și nuanțele stilului semnăturii lui James, reprezintă încă un salt artistic înainte cu producția sa captivantă și refrenul irezistibil.

Blake a pregătit inițial scena pentru Playing Robots Into Heaven cu single-ul „Big Hammer” (din care este prelevat The Ragga Twins) și videoclipul muzical însoțitor regizat de Oscar Hudson (Radiohead, Bonobo).

Pentru a marca lansarea Playing Robots Into Heaven, James va porni într-un turneu internațional principal, cu date în Marea Britanie, Europa și America de Nord. Începând la Fabrique din Milano, pe 18 septembrie, James va călători în orașul său natal din Londra pentru un spectacol Alexandra Palace pe 28 septembrie, înainte de a se încheia la Los Angeles pe 20 octombrie.
PLAYING ROBOTS INTO HEAVEN TRACKLISTING

1. Asking To Break
2. Loading
3. Tell Me
4. Fall Back
5. He’s Been Wonderful
6. Big Hammer
7. I Want You To Know
8. Night Sky
9. Fire The Editor
10. If You Can Hear Me
11. Playing Robots Into Heaven

 

Stream / Download

 

 

 

D4vd a lansat EP-ul “The Lost Petals”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TheLostPetals

D4vd a lansat EP-ul “The Lost Petals”. El cuplează proiectul cu un nou videoclip animat pentru melodia sa „Rehab”.

După lansarea EP-ului său de debut, Petals To Thorns, un proiect magistral de nouă piese cu hituri inovatoare, inclusiv imnul de despărțire, „Romantic Homicide” și „Here With Me”, d4vd revine cu un proiect nou. Colecția de cinci melodii se încadrează în lumea Petals to Thorns și servește ca o continuare a acestui proiect. Aceste piese reprezintă o perioadă similară în procesul creativ al lui d4vd pe care dorește să o împărtășească cu fanii înainte de a trece în următoarea sa fază. El a prezentat pentru prima dată EP-ul cu lansarea „Notes From A Wrist”, un omagiu adus unui prieten care s-a luptat cu sănătatea mintală. În general, The Lost Petals oferă o privire mai intimă și mai simplă asupra talentului d4vd decât oricând.

‘The Lost Petals’ EP Tracklist:

1. Notes From A Wrist
2. Hollow Prayers
3. Rehab
4. Poetic Vulgarity
5. Once More

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Samara Joy a lansat single-ul “Tight”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TightPR

Samara Joy a lansat single-ul “Tight”. Piesa a fost înregistrată la legendarul Electric Lady Studios din New York. În mod potrivit, videoclipul muzical al single-ului include atât spectacolele ei live, cât și sesiunea de înregistrare în studio.

Lansarea „Tight” continuă un an special, în care Joy a luat acasă premiile de bun augur pentru Cel mai bun artist nou și pentru cel mai bun album vocal jazz la premiile GRAMMY de anul acesta. Joy a lansat, de asemenea, ediția deluxe a albumului ei Linger Awhile, care include muzică nou-nouță plus favorite ale fanilor precum „Guess Who I Saw Today” și „Can’t Get Out Of This Mood”.

De când Samara a câștigat premiile GRAMMY, Linger Awhile a ajuns pe locul 1 în Best Sellers Amazon, Billboard Jazz, Pandora Trendsetters, iTunes și vânzările de CD-uri și muzică digitală ale Amazon și multe altele. Samara a strâns peste 1 milion de urmăritori pe Instagram și TikTok, iar turneele sale din întreaga lume s-au epuizat rapid.

 

Stream / Download

 

 

 

The Chemical Brothers a lansat albumul “For That Beautiful Feeling”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/ForThatBeautifulFeelingPR

The Chemical Brothers a lansat albumul “For That Beautiful Feeling”. Înregistrat în studioul trupei, chiar lângă coasta de sud, acesta este un disc care vânează și surprinde acel moment sălbatic în care sunetul te copleșește și aproape te trage sub, dar în cele din urmă te lasă să-l călătorești către destinații necunoscute. Este o înregistrare care indică exact momentul în care pierzi orice control, în care te predai și lași muzica să te miște.

Fiecare piesă de pe For That Beautiful Feeling s-a născut din dorința de a găsi acel punct de viziune în studio, un punct care ar putea fi apoi refractat înapoi pe ringul de dans prin muzică. Drept urmare, este o colecție de muzică viu colorată și încrezătoare și profund psihedelică.

Este clar că al zecelea album al duo-ului provine din și este făcut pentru acel sentiment frumos – acea stare transcendentă.
For That Beautiful Feeling include single-urile No Reason și The Darkness That You Fear și Live Again, care include vocea lui Halo Maud.

 

Stream / Download

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.