Serialul CLANUL continuă cu sezonul trei. În această seară, de la 20:30, vedem cum evoluează poveștile, pe cine prinde trecutul din urmă, dar și cine caută minciuna și găsește… adevărul! Personaje noi își vor face apariția, iar alianțe neașteptate vor șoca.

 

 „Suntem bucuroși să vă anunțăm că aventura continuă în „Clanul,” serialul care v-a captivat inimile și v-a ținut lipiți de ecrane. De pe 11 septembrie vă prezentăm sezonul 3, o călătorie epică în universul ilegalității, mafiei și schimbărilor profunde care vor transforma destinul fiecărui membru al clanului. Unul dintre motivele pentru care „Clanul” a devenit un fenomen în România este galeria sa diversă de personaje. În sezonul 3, veți vedea că atât Tudor, cât și celelalte personaje se dezvoltă în moduri neașteptate. De la liderii clanului până la personajele secundare, fiecare are propriul său drum în căutarea puterii, răzbunării sau a unei a doua șanse. Intriga din „Clanul” nu se limitează la frontierele cunoscute. Sezonul 3 aduce noi personaje și noi alianțe care vor schimba jocul și vor pune la încercare loialitățile existente. Cine va trăda? Cine va rămâne loial? Răspunsurile se află la îndemâna voastră, iar fiecare episod vă va lăsa să decideți singuri. Echipa din spatele serialului „Clanul” a lucrat asiduu pentru a vă oferi o experiență vizuală și auditivă excepțională. De la scenariu la regie, de la coloana sonoră la imagine, de la make-up la hair, sezonul 3 este o mărturie a angajamentului nostru de a oferi cel mai bun conținut posibil realizat în Romania. Prin urmare, vă îndemnăm să nu ratați noul sezon al serialului. Așteptați-vă la momente de tensiune, trădări șocante și răsturnări de situație memorabile. Este o experiență pe care nu vreți să o ratați! Mulțumim pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru că ați făcut din „Clanul” un succes incontestabil. Aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim pe micul ecran și să descoperim împreună ce urmează în povestea personajului principal, Tudor și bineînțeles și cum se va termina misiunea lui în Clan”, a spus Denis Hanganu.

 

Nu ratați premiera sezonului trei din CLANUL, de la 20:30, pe PRO TV și VOYO. După difuzarea primului episod pe TV, puteți viziona cel de-al doilea episod pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.