Flamă (Ember), o fată iute la minte și înflăcărată, și prietenul ei, Șuvoi (Wade), din cel mai recent film de la Disney și Pixar, „Elementar”, ajung pe Disney+ săptămâna viitoare. Lungmetrajul original va fi disponibil pe Disney+ din 13 septembrie, odată cu documentarul de making-of „O chimie bună: În culisele filmului Elementar” și scurtmetrajul „Carl are o întâlnire” de la Pixar, care îl prezintă pe Dug, îndrăgitul câine vorbitor.

 

Ieri, 6 septembrie, Disney+ a anunțat o ofertă promoțională. Până pe 20 septembrie, clienții noi care se abonează și cei eligibili care se re-abonează beneficiază de un cost de 6,99 lei pe lună, pentru o perioadă de trei luni, accesând www.disneyplus.com.


Lansat în cinematografe în această vară, filmul „Elementar” de la Disney și Pixar, se numără în top 10 filme cu cele mai mari încasări la nivel mondial din 2023, cu venituri de 480 de milioane de dolari în box office-ul global. Plasat în Orașul Elementelor, unde locuiesc împreună rezidenții din foc, apă, aer și pământ, lungmetrajul o prezintă pe Flamă, a cărei prietenie cu un tip amuzant și naiv pe nume Șuvoi îi pune la încercare convingerile despre lumea în care trăiește. Regizat de Peter Sohn, produs de Denise Ream, p.g.a., și Pete Docter ca Producator executiv, scenariul „Elementar” este realizat de John Hoberg & Kat Likkel și Brenda Hsueh, după o poveste de Sohn, Hoberg & Likkel și Hsueh.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.