Cu o acțiune dinamică, personaje bine conturate și o intrigă captivantă, productia “Secrete de familie” a reușit să cucerească sufletele publicului inca de la primul episod.  In fiecare seara, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, serialul ii conduce pe telespectatori în mijlocul unei povești complexe, care se desfășoară în tumultuoasul Istanbul. O crimă misterioasă a zguduit orașul și viața tuturor celor care au fost în contact cu victima. Primele indicii par a duce către un tânăr cu o viață tumultuoasă, Cinar, fiul șefului poliției și fratele unui cunoscut procuror, Ilgaz.

Destinul i-a adus împreună pe rigurosul procuror Ilgaz, interpretat de talentatul Kaan Urgancıoğlu, și pe tânăra și ambițioasa avocată Ceylin, cu chipul fermecător al celebrei Pınar Deniz. Cei doi, deși diferiți din punct de vedere al personalității și perspectivelor, sunt legați de dorința pentru dreptate și dragostea pentru propriile familii. Tânăra ucisă este chiar sora avocatei Ceylin, İnci. Cu determinare și cu durerea ascunsă în suflet, Ceylin pornește în căutarea ucigașului surorii sale.

 

In fiecare episod se intâmplă ceva major, care te aruncă pe o alta pistă în aflarea adevărului. Atunci când crezi că te afli foarte aproape de o mare dezvăluire, apar noi informații si povesti care schimbă parca total firul poveștii. Nimic nu este previzibil în acest serial”, a spus Pinar Deniz.

 

În această seară, misterul se adâncește si se conturează noi piste pentru aflarea adevărului. Zafer, tatăl avocatei Ceylin, este adus la interogatoriu, acesta dezvăluind noi informații despre dubla viață a membrilor familiei sale. Încrederea lui Ceylin și Ilgaz în propriile familii este pusă la grea încercare.

 

Cu fiecare episod, întrebările devin mai numeroase, iar răspunsurile par să fie tot mai evazive. Cât de aproape sunt Ilgaz și Ceylin de a descoperi adevărul cutremurător? Cum va evolua povestea dintre cei doi protagoniști? Răspunsurile vor veni în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod al serialului „Secrete de familie”, difuzat la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.