În luna septembrie, PRO CINEMA va difuza o serie de filme care îi va ține pe toți telespectatorii în fața ecranelor. Filme de acțiune, thriller sau comedie, premiere de Box Office sau producții care au marcat istoria cinematografică – toate acestea vor putea fi văzute în prima lună de toamnă, la PRO CINEMA.

 

În fiecare joi seară, de la ora 20:30, oamenii vor avea parte de sentimente puternice de nostalgie, stârnite de cunoscutele filme cu Chuck Norris. Pe 7 septembrie, telespectatorii pot vedea Ochi pentru ochi – Lone Wolf McQuade, ce urmărește conflictul dintre un ranger și stăpânul drogurilor din Texas. În ziua de 14 septembrie, PRO CINEMA va difuza filmul Dispărut în misiune – Missing in Action, care spune povestea unui colonel determinat să elibereze prizonierii americani din Thailanda. Pe 21 septembrie, fanii peliculelor de acțiune pot urmări Codul tăcerii – Code of Silence, film ce urmărește războiul dintre un ofițer de poliție din Chicago și banda Comacho. În data de 28 septembrie, PRO CINEMA aduce Top Dog, o comedie savuroasă în care polițistul Jake contracarează organizația criminală alături de câinele Reno.

 

Serile de duminică vor fi dedicate bătăliei veșnice dintre eroi și răufăcători. Aseară, telespectatorii au urmărit Colecționarul de oase – The Bone Collector, un film plin de adrenalină cu Denzel Washington în rolul principal. Pe 10 septembrie, PRO CINEMA aduce Legământul – The Pledge, ce urmărește cursa detectivului Jerry Black, personaj interpretat de Jack Nicholson, spre capturarea unui criminal în serie. Duminică, 17 septembrie, telespectatorii pot urmări aventurile a trei polițiști care nu se cunosc, dar sunt nevoiți să lucreze împreună pentru a rezolva un caz în Poliţişti în Brooklyn – Brooklyn’s Finest. Ziua de 24 septembrie este dedicată filmului românesc. PRO CINEMA va difuza La Gomera, filmul a cărui premieră a avut loc la Festivalul de film de la Cannes și în care rolurile principale sunt interpretate de actorii Vlad Ivanov și Catrinel Menghia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.