Sezonul 4 din Sex Education vine pe Netflix pe 21 septembrie 2023.

 

 

 

 

Ultimul sezon din Sex Education vine pe Netflix. Cel de-al patrulea sezon din Sex Education va fi ultimul, iar cei de la Moordale traiesc clipele la maximum. Acest sezon va fi plin de dragoste, râsete, lacrimi, prietenie, relații noi… (dar și mai vechi).

 

Asa Butterfield revine în rolul lui Otis Milburn, iar alături de el revin și Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thakrar și Daniel Ings.

 

Acestora li se vor alătura și actorul câștigător al premiului Emmy și vedeta din Schitt’s Creek, Dan Levy, Thaddea Graham (Doctor Who), Lisa McGrillis (Somewhere Boy), Marie Reuther (Kamikaze), actrița și modelul Jodie Turner Smith, comedianul Eshaan Akbar, dar și noii veniți Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James, Reda Elazouar, Bella Maclean și Imani Yahshua.

 

De la lansarea pe Netflix din 2019, seria Sex Education a fost nominalizată și a câștigat mai multe premii, inclusiv premiul pentru cel mai bun serial de comedie pentru sezonul 3 la cea de-a 50-a ediție a Premiilor Emmy, din 2022. Sex Education: Sezonul 3 a avut 66,6 milioane de vizualizări în primele 91 de zile.

 

Despre Sezonul 4:

Odată cu încheierea studiilor la liceul Moordale, Otis și Eric au în față o nouă provocare: prima zi de școală la colegiul Cavendish Sixth Form. Otis este agitat în privința organizării noii sale clinici, în timp ce Eric se roagă să nu fie luați din nou drept fraieri. Dar colegiul Cavendish oferă un șoc cultural tuturor foștilor elevi ai liceului Moordale. Dacă până acum au crezut despre ei că sunt progresiști, la colegiu lucrurile ating un cu totul alt nivel. În fiecare zi se țin cursuri de yoga în curte, peste tot este promovată sustenabilitatea și există un grup de copii care sunt populari pentru că sunt… amabili?! Viv este total bulversată de abordarea non-competitivă, bazată pe puterea exemplului studenților, în timp ce Jackson încă se luptă să uite de Cal. Aimee încearcă ceva nou, și anume cursuri avansate de artă, iar Adam încearcă să-și dea seama dacă studiile la acest nivel sunt pentru el. În SUA, Maeve își trăiește visul la prestigioasa universitate Wallace, sub îndrumarea autorului-cult Thomas Molloy. Otis tânjește după ea, în timp ce încearcă să se adapteze la noua situație, aceea de a nu mai fi singurul copil din familie sau singurul terapeut din campus…

 

| Creatoare și scriitoare principală: Laurie Nunn

| Scris de: Troy Hunter, Krishna Istha, Selina Lim, Ethan Harvey, Annalisa Dinnella, Bella Heesom și Thara Popoola

| Regizat de:  Dominic Leclerc, Michelle Savill și Alyssa McClelland

| Producători executivi: Laurie Nunn, Jamie Campbell, Ben Taylor, Clare Couchman

| Producătorul seriei: Callum Devrell-Cameron 

| Produs de: Rem Conway

| Cu: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thakrar și Daniel Ings, Dan Levy, Thaddea Graham, Lisa McGrillis, Marie Reuther, Jodie Turner Smith, Eshaan Akbar, Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James, Reda Elazouar, Bella Maclean și Imani Yahshua

 

 

Sex Education: Sezonul 4 este produs de Eleven pentru Netflix.

 

Filmările au avut loc în 2022-2023 în Țara Galilor, Marea Britanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.