Primele două episoade ale celui mai nou serial Lucasfilm, „Star Wars: Ahsoka”, sunt disponibile începând de astăzi doar pe Disney+. Pentru a sărbători acest moment, Disney+ a prezentat fanilor un nou video din culisele producției.

 

Acțiunea serialului este plasată după căderea Imperiului și urmărește parcursul fostului cavaler Jedi Ahsoka Tano în timp ce investighează o amenințare emergentă la adresa unei galaxii vulnerabile.

Pe lângă Rosario Dawson, din distribuția „Ahsoka” fac parte Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Diana Lee Inosanto, David Tennant, Lars Mikkelsen and Eman Esfandi. Serialul este scris de Dave Filoni, care are și rolul de producător executiv alături de Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson și Carrie Beck. Karen Gilchrist este co-producător executiv.

Iată ce trebuie să știi despre noua serie ce-și construiește firul epic în jurul luptătoarei Ahsoka:

 

  • Personajul Ahsoka a început să fie conturat încă din Star Wars: Războiul Clonelor, producție ce a avut premiera în urmă cu 15 ani. Astăzi, imaginea sa este definită de această nouă serie live-action Star Wars: Ahsoka, ce va completa mesajul femeii războinice.
  • Personajul Ahsoka a fost creat de însuși George Lucas împreună cu regizorul, scenaristul și producătorul Dave Filoni. Inițial, numele ei nu trebuia să fie Ahsoka, ci Ashla. Ahsoka a apărut pentru prima dată în episodul pilot al seriei Războiul Clonelor drept tânăra padawan, învățăcelul enervant al lui Anakin Skywalker, iar personajul ei nu a fost popular printre fani. Ahsokăi și maestrului ei, Anakin Skywalker, le plăcea să se amuze unul pe seama celuilalt și se aflau mereu într-o competiție. Anakin a poreclit-o Ahsoc Shto, iar ea l-a numit Sky.
  • Ahsoka este o Togruta de pe planeta Shili, iar povestea planetei, a obiceiurilor și a mamei ei, Pavti, am descoperit-o în primul episod al seriei Star Wars: Povești Jedi.
  • Chiar și ea s-a confruntat în cele din urmă cu Darth Vader, în templul Sith de pe planeta Malachor, în Star Wars: Rebelii. Multă vreme, fanii au crezut că ea nu a supraviețuit acestei lupte, dar povestea a readus-o la viață.
  • Ahsoka a apărut, deja, în două serii din lumea Star Wars: The Mandalorian și Star Wars: Povestea lui Boba Fett. Deoarece ea unul dintre personajele care foloseste Forța, i-am putut auzi vocea vorbindu-i lui Rey la finalul episodului 9.

 

Un nou episod din serial va fi lansat în fiecare miercuri pe Disney+.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.