“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cel mai simplu de înțeles quiz show, cu si despre cuvinte, revine în casele românilor cu un nou sezon, din 30 august!  Încă de la primele ediții difuzate, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” s-a dovedit a fi un succes, show-ul devenind la scurt timp de la lansare un obicei în casele românilor de toate vârstele și profesiile. Emisiunea a transformat limba română într-un domeniu atractiv pentru întreaga familie, oferind o experiență captivantă și educativă tuturor celor care o urmăresc.

Quiz show-ul fenomen va fi difuzat în fiecare miercuri, joi și vineri, de la ora 22:30, la Kanal D, iar amfitrionul acesteia, Dan Negru, pregătește noi provocări și întrebări inedite pentru concurenți, dar și pentru telespectatorii care își testează cunoștințele din confortul propriului cămin.

Mecanismul simplu și ingenios al jocului face ca „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” să fie accesibil tuturor și să cultive pasiunea pentru cuvinte, sensuri ale acestora și puzzel-uri. Toti pasionații de cuvinte, de limba română, precum si iubitorii jocurilor de perspicacitate și cultură generală vor avea parte de noi definitii care să le pună la încercare cunostințele si viteza de reacție.

 

Cu un nou sezon plin de provocări și distracție, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” continuă să antreneze mințile și să inspire pasiunea pentru limba română. Primiți o invitație la joacă  si educatie, începând cu 30 august, de miercuri până vineri, de la ora 22:30, la Kanal D.

 

Mai multe detalii despre noul sezon „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” vor fi furnizate, în perioada următoare, prin comunicate de presă şi informații pe proprietățile Dogan Media Internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.