Thyponyx si Joanna VCRD lanseaza single-ul „Toxic”

Streaming:
https://THYPONYX.lnk.to/ToxicPR

Intră în lumea vibrantă a lui THYPONYX, un tânăr producător EDM din ținutul feeric al Turciei. Cu o înclinație pentru a crea ritmuri vibrante și melodii catchy, THYPONYX lanseaza single-ul „Toxic”, alaturi de Joanna VCRD.

Inspirându-se din bogata cultură a Turciei și infuzând-o cu elemente electronice moderne, melodiile sale îi duc pe ascultători într-o călătorie emoționantă si euforica.

„Toxic” reprezintă o incursiune într-un teritoriu muzical îndrăzneț, în care beat-urile electronice se contopesc cu versurile expresive interpretate de Joanna VCRD. Piesa explorează teme profunde și intense, abordând aspecte ale iubirii și atracției care pot avea un efect „toxic” asupra sufletelor noastre.

Thyphonyx, cunoscut pentru producțiile sale electronice, a creat o structură muzicală care se potrivește perfect cu vocea puternică a Joannei.

„Atunci când ne-am așezat să lucrăm la acest proiect, am dorit să creăm ceva care să fie atât captivant din punct de vedere muzical, cât și profund din punct de vedere emoțional”, a declarat Thyphonyx. „Colaborarea cu Ioana a adus o dimensiune vocală incredibilă piesei noastre, cu adevărat memorabilă.”

Ioana Vecerdea, cunoscută pentru vocea sa emoționantă, a adăugat: „Când am auzit pentru prima dată producția lui Thyphonyx, am simțit că mi se potriveste perfect. Versurile sunt o reflectare sinceră a complexității relațiilor umane, iar colaborarea noastră a permis acestei povești să prindă viață prin muzică.”

 

 

RAZI lanseaza single-ul „Portret”

Streaming Link: https://RAZI.lnk.to/PortretPR

RAZI își surprinde fanii și ascultătorii cu lansarea melodiei sale noi intitulată „Portret”, o călătorie sonoră ce îmbină emoțiile autentice cu armoniile captivante, ilustrând în mod unic povestea sa artistică.

„O poveste ce are ca protagonist un “noi” si o piesă în care am rămas doar “eu”.
Atunci când cel pe care îl iubești pleacă, nu doar că ia ceva din tine, dar si lasă ceva în tine pentru totdeauna. Un sentiment, o culoare, un PORTRET a unei iubiri ce poate fi o hartă spre fericire, sau spre tristețe.
O poveste frumoasă, indiferent cum se termină, rămâne totuși o poveste de iubire”, a declarat RAZI.

„Portret” este o piesă care pătrunde în straturile profunde ale emoțiilor umane, oferind ascultătorilor o experiență auditivă. Artistul Razi a lucrat cu pasiune la fiecare notă și vers, creând astfel o compoziție ce te poartă într-o călătorie de introspecție și reflecție. Mesajul puternic al piesei se desfășoară într-o manieră subtilă, permițând fiecărui ascultător să își găsească propriul înțeles în versuri.

Melodia surprinde atenția ascultătorului încă de la primele note și îl poartă printr-un labirint de sentimente, transmițând în final un mesaj puternic și memorabil.

Piesa „Portret” reprezinta o expresie autentică a pasiunii lui RAZI pentru muzică și a dorinței de a conecta oamenii prin artă.

Razi este un artist pasionat și dedicat muzicii, cunoscut pentru abordarea sa inovatoare și pentru abilitatea de a transmite emoții autentice prin compozițiile sale. Cu o carieră în plină ascensiune, Razi continuă să surprindă și să inspire prin creațiile sale muzicale originale și inovatoare

 

 

Michael Brun, Anne Marie si Becky G aduc hitul finalului de vara – „Coming Your Way”

Stream: https://umusic.lnk.to/ComingYourWayPR

Producătorul și DJ-ul global, Michaël Brun, lansează un nou single care provoacă dependență de la prima ascultare, „Coming Your Way”, cu Anne-Marie și Becky G.

„Coming Your Way” este melodia perfectă pentru a reda ultimele zile trecătoare ale verii. Videoclipul, regizat de Andrea „Dre” Saaverda, este vara încapsulată, cu aparitii de la Anne-Marie, Becky G și Michael, alaturi de multi invitatii la o petrecere.

Despre piesa, Michaël a spus: „Am vrut să închei vara cu una dintre melodiile mele preferate pe care le-am avut vreodată. Coming Your Way este un amestec de atât de multe genuri care m-au influențat de-a lungul anilor, de la muzică electronică la sunete din Caraibe și muzica latino. De asemenea, este o onoare să am superstarurile globale, Anne Marie și Becky G, prezente pe aceasta melodie.”

Coming Your Way” urmează EP-ul FAMI, cu trei piese, de luna trecută, care a prezentat colaborări cu J Balvin, Anthony Ramos, Kes, King Promise și alții.

Single-ul remarcabil „Jessica” a văzut un  succes imens pe rețelele de socializare. Primul fragment de 30 de secunde postat de Michaël a strâns peste 16 milioane de vizualizări pe TikTok și al doilea videoclip al piesei a depășit 6 milioane. Pe toate platformele, vizualizările piesei „Jessica” au atins 50 de milioane, iar melodia a avut aproape jumătate de milion de streamuri numai pe Spotify.
In noiembrie, Michaël va avea 3 show-uri în Marea Britanie/UE, parte din turneul său „Sak Pase” din această toamnă.

 

 

Pascal Letoublon, alaturi de David Puentez si Remme lanseaza single-ul Somebody To Miss

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/SomebodyToMissPR

Într-o combinație palpitantă și memorabilă, DJ și producătorul PASCAL LETOUBLON aduce o piesă nouă captivantă, „Somebody To Miss”, care care este o colaborare cu DJ-ul și producătorul David Puentez și tânărul cântăreț și compozitor, Remme.

„Sunt super mulțumit de rezultat și abia aștept reactiile oamenilor. Sunt foarte fericit să-l avem pe David pe track, deoarece el și-a adus energia bună, iar Remme a făcut o treabă uimitoare din punct de vedere vocal. Totul a dus la ceea ce cred că este o potrivire perfectă pe care sper ca oamenii se bucură la fel de mult ca și noi”, împărtășește PASCAL LETOUBLON.

Noua piesă reunește formula perfectă și combinația artiștilor pentru a deveni un hit; un ritm de dans energic amestecat cu niște versuri captivante.

David Puentez își împărtășește entuziasmul față de această melodie spunând: „Sunt așa fericit de această colaborare pentru că eram deja un mare fan al piesei lui Pascal „Friendship” și cred că cu „Somebody To Miss” și vocea lui Remme am reușit să facem un mix de sunet cu adevărat cool”.

Remme comentează: „În timp ce am experimentat cu diferite genuri muzicale în timpul procesului meu de scriere din ultimul an, am avut ocazia să lucrez la „Somebody To Miss” împreună cu Pascal Letoublon și David Puentez. Chiar dacă poate nu este o „piesă clasică Remme”, sunt foarte mândru și încântat de ea.”

Acumulând peste 400 de milioane de ascultari pe toate platformele, PASCAL LETOUBLON continuă hype-ul unei cariere incitante. După ce a ajuns în topurile internaționale cu single-ul său „Friendships”, DJ-ul și producătorul și-a construit o carieră de succes. După ce a fost în fruntea topurilor Shazam Global timp de aproape doi ani, PASCAL LETOUBLON deține și colaborări muzicale explozive cu artiști precum Gabry Ponte, Twocolors, ILIRA, Leony, Sophie and the Giants, 200 KID, printre multe altele.

Pe de altă parte, DJ-ul și producătorul David Puentez are o carieră internațională in liga DJ-ilor. Cu peste 520 de milioane de streamuri numai pe Spotify, artistul din spatele „Superstar” are, de asemenea, diverse piese #1 în Top 100 din topurile iTunes.

Remme și-a cultivat un nume în industrie, prezentând o voce pură, versuri sincere și single-uri fascinante care rezonează cu mai multe audiențe.

 

Hozier a lansat albumul “Unreal Unearth”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/UnrealUnearthPR

Hozier a lansat albumul “Unreal Unearth”, al treilea material de studio. Folosind infernul lui Dante și cele 9 cercuri ale iadului ca o structură liberă, LP-ul cu 16 piese urmează un arc tematic captivant, informat de turbulențele lumii și de lupta pentru un mâine mai bun și mai luminos.

Hozier spune: „O mare parte din scrierile inițiale au avut loc în primele zile ale pandemiei. Mi s-a părut o perioadă foarte suprarealist. Aceasta este partea Ireală. A fost și un sezon de mare dezinformare. Parcă am pășit într-o lume alternativă. Mi-a plăcut Dezgroparea ca verb „a săpa” sau „a descoperi”. Descrie o lume care nu este de pe acest pământ. Albumul este experiența unei călătorii printr-o anumită perioadă.”

Hozier va cânta live pe Twitch, ca parte a sesiunilor Amazon City, la ora 21:00 EST în această seară (vineri, 18 august / 1:00 UTC+1 / 2:00 BST+1), iar spectacolul va fi retransmis pentru UE sâmbătă, 19 august, la 19:00 BST / 20:00 CEST.

Unreal Unearth Tracklist:

1. De Selby (Part 1)
2. De Selby (Part 2)
3. First Time
4. Francesca
5. I, Carrion (Icarian)
6. Eat Your Young
7. Damage Gets Done (ft. Brandi Carlile)
8. Who We Are
9. Son Of Nyx
10. All Things End
11. To Someone From A Warm Climate (Uiscefhuaraithe)
12. Butchered Tongue
13. Anything But
14. Abstract (Psychopomp)
15. Unknown / Nth
First Light

 

Jon Batiste a lansat albumul “World Music Radio”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/WorldMusicRadio

Jon Batiste a lansat albumul “World Music Radio”. Proiectul este însoțit de videoclipul piesei remarcabile, „Uneasy”, cu Lil Wayne, care își arată abilitățile la chitară și cântă un vers din cântec.
Jon Batiste se adâncește în întrebarea profundă: Nu toată muzica, în esență, este muzică mondială? Inspirându-se din misiunea lui Batiste de a crea o comunitate cu puterea muzicii, acest album servește drept pașaport sonor pentru urechile ascultătorilor, invitându-i într-o călătorie muzicală transformatoare destinată tuturor.

Despre World Music Radio, Jon spune: „O serie de colaboratori din locații de pe tot globul au făcut acest lucru realitate. A fost o mare bucurie în a face acest lucru și cu siguranță se traduce în experiența de ascultare – și acum pentru tine.”
La World Music Radio, Jon Batiste atinge noi culmi artistice colaborând cu o gamă diversă de talente globale. Printre colaboratori se numără producătorul nominalizat la GRAMMY, Jon Bellion, precum și artiști renumiți precum Lil Wayne, Lana Del Rey, Kenny G, Fireboy DML, J.I.D, Camilo, NewJeans și alții.

Lansarea acestui proiect esențial vine cu imaginile dinamice ale piesei „Uneasy”, colaborarea lui Batiste cu Lil Wayne. Videoclipul pentru această melodie complimentează în mod rafinat această colaborare dintre cei doi muzicieni – cu versurile captivante ale lui Lil Wayne și solo-ul de chitară incendiar oferind juxtapunerea perfectă pentru vocea fină și partitura strălucitoare la pian a lui Batiste.

Devotat răspândirii bucuriei muzicii în propria sa comunitate, Batiste i-a surprins recent și pe studenții de la Brooklyn Music School și de la Jazz Standard Youth Orchestra, spunându-le: „Dacă faci ceva din inima ta, cineva de acolo va simți asta.” Batiste a fost alături de unul dintre tinerii studenți de la CBS Mornings pentru a discuta despre World Music Radio.
World Music Radio urmează succesul albumului istoric și aclamat de critici al lui Batiste, WE ARE, care a câștigat cea de-a 64-a ediție anuală a Premiilor GRAMMY, câștigând cinci premii, inclusiv prestigiosul Album al Anului. Cele paisprezece nominalizări ale carierei sale la șapte categorii nu sunt doar o premieră în istoria GRAMMY, ci demonstrează și capacitatea lui de a sfida genurile; o afirmație pe care o susține incontestabil în cadrul acestui nou efort muzical.

Tracklist:
1. Hello, Billy Bob
2. Raindance (ft. Native Soul)
3. Be Who You Are (ft. J.I.D, NewJeans, Camilo)
4. Worship
5. My Heart (ft. Rita Payés)
6. Drink Water (ft. Jon Bellion, Fireboy DML)
7. Calling Your Name
8. Clair De Lune (ft. Kenny G)
9. Butterfly
10. 17th Ward Prelude
11. Uneasy (ft. Lil Wayne)
12. CALL NOW (504-305-8269) (ft. Michael Batiste)
13. Chassol
14. BOOM FOR REAL
15. MOVEMENT 18’ (Heroes)
16. Master Power
17. Running Away (ft. Leigh-Anne)
18. Goodbye, Billy Bob
19. White Space
20. Wherever You Are
21. (Bonus track) Life Lesson (ft. Lana Del Rey)

 

Jessie Reyez face echipă cu Miguel pentru “Jeans“

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/JeasnPR

Jessie Reyez face echipă cu Miguel pentru “Jeans“. Balada este prima colaborare între Reyez și Miguel și proiectul perfect pentru chimia lor sonoră. „JEANS” arată o latură matură și sexy a lui Reyez – aici ea este vulnerabilă și sigură.

„JEANS” este prima melodie nouă a lui Reyez din 2023, după ce a lansat albumul al doilea YESSIE la sfârșitul anului 2022 și debutul ei revoluționar din 2020, Before Love Came To Kill Us.
Reyez continuă să construiască o bază de fani masivă și loială, care acoperă acum peste 3 miliarde de stream-uri în întreaga lume, în toate platformele de streaming.

Mai târziu în acest an, Reyez va publica prima ei carte de poezie, Words of a Goat Princess, un următor pas firesc pentru artist. Debutul ei promite să dețină puterea relatabilității și a inspirației găsite prin muzica ei, o adevărată extensie a artei sale pe pagină. Jessie își duce abilitățile de scris și de vorbire pe noi platforme, inclusiv recentul ei TED Talk. Words of a Goat Princess este programat pentru lansarea în octombrie prin Simon & Schuster.

Vocea inconfundabilă a lui Reyez, stiloul de neegalat și capacitatea de a se mișca fără efort între genuri fac ca această piesă să fie pregătită pentru romantism.Întotdeauna deschisă în arta și identitatea ei, Jessie își face vocea auzită în ceea ce va fi cea mai formativă epocă a ei de până acum.

 

Calum Scott a lansat single-ul “At Your Worst”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/AtYourWorstPR

Calum Scott a lansat single-ul “At Your Worst”, una dintre cele mai uptempo și pline de energie melodii de până acum.

Lansat dup „Whistle” – colaborarea sa cu producătorul / DJ / multi-instrumentistul Jax Jones – „At Your Worst” marchează primul single solo al lui Calum de la lansarea de la mijlocul anului 2022 a celebrului său album Bridges. Pentru a da viață piesei bazate pe beat, Calum a lucrat cu Digital Farm Animals (Dua Lipa, Rita Ora, Jonas Brothers/Marshmello) și Jon „MAGS” Maguire, visând la un sunet aerisit, dar puternic, îmbrăcat cu o chitară luxuriantă și tonuri de sintetizatoare puternic hipnotice.

Piesa s-a născut dintr-un sentiment că uneori ar putea fi greu pentru cineva să mă iubească din cauza anxietăților mele, a timpului meu plecat, a îndoielii mele de sine – dar și din conștientizarea că suntem cu toții demni să fim iubiți, nu contează defectele sau nesiguranța noastră”, spune Calum. „Acesta ar putea fi un cântec care să liniștească pe cineva că îl vei iubi indiferent de ce s-ar întâmpla, dar este și un cântec pentru tine: un memento că ar trebui să te iubești cel mai rău, pentru că iubirea de sine este cea mai importantă.

 

D4vd a lansat single-ul “Notes From A Wrist” și anunță EP-ul “The Lost Petals”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/NotesFromAWristPR

D4vd a lansat single-ul “Notes From A Wrist” și anunță EP-ul “The Lost Petals”. Piesa continuă să extindă sfera de influență a artistului. În timp ce mare parte din lirismul său împărtășește același tenor sumbru.
Regizat de Erik Rojas, videoclipul arată fulgerul vieții lui d4vd în fața ochilor lui, în timp ce are viziuni ale unei iubiri pierdute.

„Am scris „Notes From A Wrist” despre un prieten din copilărie care s-a luptat cu depresia”, spune d4vd despre inspirația din spatele piesei. „Descrie durerea trăită într-o casă instabilă și ceva la care mulți oameni din generația mea experimentează și se pot raporta. Sunetele sunt foarte dezbrăcate, iar vocea aproape sună ca o voce care se profilează în capul tău.”

Melodia urmează EP-ul său de debut recent lansat, Petals To Thorns, un proiect magistral cu nouă piese, cu hituri inovatoare, inclusiv „Romantic Homicide”, „Here With Me”, „This Is How It Feels” și multe altele. După lansarea EP-ului său de debut, d4vd completează proiectul cu un EP următor The Lost Petals. Noul EP este o colecție de cinci melodii care se potrivesc în lumea EP-ului Petals to Thorns și servesc ca o continuare a acestui proiect. Aceste melodii reprezintă un moment similar în procesul creativ al lui d4vd pe care dorește să îl împărtășească cu fanii înainte de a trece în următoarea sa fază a muzicii. Noul proiect va fi lansat pe 8 septembrie 2023.

‘The Lost Petals’ EP Tracklist:

1. Notes From A Wrist
2. Hollow Prayers
3. Rehab
4. Poetic Vulgarity
5. Once More

 

Anitta lanseaza un material de trei melodii „FUNK GENERATION: A FAVELA LOVE STORY”

Streaming Link:https://umusic.lnk.to/AFavelaLoveStoryPR 

Superstarul internațional Anitta lansează un nou pachet de trei melodii intitulat Funk Generation: A Favela Story.

Anitta a deschis calea pentru Funk Generation: A Favela Love Story cu banger-ul internațional „Funk Rave”, care se apropie deja de 25 de milioane de ascultari pe Spotify, în plus față de aproape 15 milioane de vizualizări pe YouTube la videoclip.

Pachetul include două piese noi „Casi Casi” și „Used To Be”, care vor fi însoțite de videoclipuri ce vor spune cum se desfășoară povestea în trei părți.

Anitta spune: „În acest proiect mă scufund în funk. Ritmul care m-a ridicat si care face parte din cultura in care m-am născut. În imagini, există o mulțime din ce am experimentat în favele. Videoclipurile funcționează individual, dar sunt și o trilogie! Va trebui să le urmărești pe toate trei pentru a înțelege rezultatul! Arată frumos, distractiv, colorat și amuzant!”

Funk Generation: A Favela Love Story marchează primul material care deschide calea catre urmatorul album al artistei.

De când a apărut în Brazilia în urmă cu șase ani, superstarul global nominalizat la Grammy, Anitta, a facut pasi importanti pentru a deveni artistul principal al unei noi generații de muzică latino-americană.

Primul single al lui Anitta din 2022, „Envolver”, a devenit cel mai mare debut solo al unui artist brazilian în istoria topului Spotify Global si a ajuns pe locul 1 iTunes în 19 ţări. De asemenea, ea și-a lansat cel mai recent album Versions of Me în aprilie 2022. Albumul cu 15 piese
a fost lansat în spaniolă, engleză și portugheză, care a depășit 1 miliard de streamuri pe Spotify. Vara trecută, ea a câștigat un MTV Music Video Award® 2022 la categoria „Cel mai bun latin” pentru „Envolver”. În 2019, a câștigat și „Cea mai bună artistă feminină” la Latin AMA. Începând din 2014, Anitta a fost numită „Cel mai bun act brazilian” la MTV Europe Music Awards timp de cinci ani consecutiv.

 

Guns N’ Roses lanseaza single-ul „Perhaps”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/PerhapsPR

Guns N’ Roses lanseaza melodia „Perhaps”, primul track al trupei de la ultima lansare – „Hard Skool”, din 2021. Odată cu noua lansare a single-ului, trupa este pe cale să înceapă un turneu național in SUA, care include spectacole la festivalurile Powertrip și Aftershock.

Videoclipul piesei „Perhaps” găsește trupa atât cântând, cât și în culise, în locații din întreaga lume.

Melodia midtempo, condusa de pian, îl găsește pe Axl Rose meditând la o relație eșuată, cântând la un moment dat: „Ai tras pistolul care l-a împușcat și l-ai crucificat pe salvatorul meu”.

„Perhaps” marchează a treia melodie pe care Guns N’ Roses o scoate de când Rose, Slash și Duff McKagan și-au lansat reuniunea în 2016, după lansările din 2021 ale „Absurd” și „Hard Skool”. Aceste cântece datează, de asemenea, de la sesiunile de democrație chineză și includ părți nou înregistrate din Slash și McKagan.

 

 

 

NEW MUSIC EVERY DAY! Enjoy #RoMusicFriday! 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.