11 septembrie este aproape! A sosit timpul pentru cumpărăturile școlare! În cea mai recentă colecție Back to School pentru copii, veți găsi la CCC pantofi, pantofi sport, papuci, rucsacuri și accesorii de la branduri sportive globale precum adidas, Reebok, Champion, Vans, Puma, Kappa, New Balance și, desigur, brandul autohton Sprandi. Cei mici își vor îndrepta cu siguranță atenția către personajele lor preferate de basm precum Mickey și prietenii, Frozen, Spiderman, Ninjago sau Peppa Pig.

Întoarcerea la școală este o mare provocare și pentru părinți. Colecțiile disponibile acum la CCC încep de la prețuri care cu siguranță vor mulțumi părinții! Rucsacuri de la 69,99 LEI, încălțăminte începând de la 44,99 LEI!

Merită să adăugați pantofii și rucsacul potriviți pe lista de cumpărături de școală pentru a asigura confortul și siguranța celor mici în zilele pline de învățare și distracție. Stylingul elegant pentru prima zi de școală va fi completat perfect de mocasini lăcuiți pentru bărbați, precum și pantofi deschiși la spate sau balerini pentru femei, inclusiv modele din piele de la brandul Lasocki! Totodată, pantofii sport comozi, cu talpă albă, sunt perfecți pentru activitățile de zi cu zi, precum și pentru orele de sport. Adăugați o geantă sport în culoarea preferată și voilà!

Pentru cei mici, pantofii cu scai sau slip-on sunt ideali, în timp ce personajele de desene animate le vor pune zâmbetul pe buze. Fetele nu vor trece neobservate de Elsa și Anna din „Iceberg” sau Minnie Mouse de la Disney, în timp ce Spiderman și Batman vor atrage cu siguranță atenția băieților. Există, de asemenea, Pokémon și preferatul tuturor, Peppa Pig și fratele ei mai mic George!

Gama largă de rucsacuri și accesorii va satisface atât părinții, cât și copiii. Atunci când alegeți un rucsac, merită să acordați atenție, printre altele, construcției – curelele largi sau spatelele căptușit sunt elemente care pot preveni o postură defectuoasă. Dimensiunea potrivită va oferi suficient spațiu pentru toate elementele esențiale școlii, iar buzunarele și compartimentele funcționale vor ajuta să menține totul ordonat și organizat.

Într-o gamă atât de bogată, fiecare elev va găsi pantofii și rucsacul prin care să-și pună accent pe stilul individual. O gamă largă de modele și culori, de la bej și gri deschis, la aplicații curcubeu inspirate din basmele preferate.

Și acesta nu este sfârșitul veștilor bune! Pe lângă o gama variată de încălțăminte, rucsacuri și accesorii pentru începutul anului școlar, CCC a pregătit și super promoții! La cumpărături pentru întreaga familie, al patrulea produs este GRATUIT! Cu cât achiziția este mai mare, cu atât reducerea este mai mare! Oferta MULTI SHOPPING la CCC se aplică pentru orice produs până pe 30 septembrie, iar detaliile ofertei se regăsesc pe website și în magazine.

Pantofii, rucsacii și accesoriile școlare sunt disponibile în magazinele CCC, pe ccc.eu și în aplicația mobilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.