Știrile PRO TV sunt cea mai credibilă sursă de informare și prima opțiune pentru români. În fiecare zi, milioane de telespectatori iau pulsul evenimentelor din țară și străinătate în cadrul jurnalelor noastre de știri. În luna iulie, Știrile PRO TV au fost lider incontestabil și au înregistrat cifre record de audiență.

De aproape 28 de ani, Știrile PRO TV aduc telespectatorilor informațiile importante ale zilei, cele mai documentate și echilibrate reportaje, dar și informații de ultimă oră. În luna iulie, toate jurnalele Știrile PRO TV au fost lider absolut de audiență.

Știrile dimineții, de luni până duminică, au înregistrat o medie de 2.9 puncte de rating și 40.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea, în medie, 1.4 rating și 20% share, în rândul publicului național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21-54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Jurnalul de la ora 13:00, de luni până vineri, a avut o medie de 1.9 rating și 19.8% share, în timp ce Știrile PRO TV de la ora 17:00, de luni până vineri, au înregistrat 3.1 puncte de rating și 23.6% share, pe segmentul 21-54 Național ABCD. Ambele fiind la o distanță considerabilă de locul 2.

Jurnalul de la ora 19:00 a înregistrat în luna iulie o medie de 5.1 rating și 29.8% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 2.6 rating și 15.5% share, în rândul publicului Național 21-54 ABCD. În iulie, la nivel național, peste 7.7 milioane de români s-au uitat cel puțin un minut la principalul jurnal al zilei.

Cei de acasă aleg să-și încheie ziua urmărind sinteza celor mai importante informații în Știrile PRO TV de noapte. În iulie, la nivelul aceluiași public național 21-54 ABCD, jurnalul a avut o medie de 4.5 puncte de rating și 24.4% cotă de piață, mult peste televiziunea clasă pe a doua poziție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.