Cu ocazia Zilei Marinei Române, sărbătorită în fiecare an pe 15 august, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” a lansat un videoclip dedicat tuturor marinarilor și celor aflați pe mare în slujba țării.

 

La invitația Gărzii de Coastă a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române, Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, a filmat interpretarea celebrului vals „Valurile Dunării”, compus de Iosif Ivanovici, în aranjamentul realizat special pentru ansamblu de către compozitorul Sabin Păutza,

O premieră pentru Corul Madrigal, producția video a fost realizată în largul Mării Negre, la bordul navei maritime „Ștefan cel Mare” – nava „amiral” a Gărzii de Coastă.

 

Videoclipul poate fi accesat de pe canalul de Youtube al Corului Madrigal, la LINK (https://www.youtube.com/watch?v=qglLE7-bVh0).

 

Regia videoclipului este semnată de Emil Pantelimon. La pian interpretează Abel Corban.

 

Producția video a fost realizată în cadrul Turneului „Ave Maria” pe care Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” îl susține la Constanța în perioada 11 – 16 august și se înscrie în programul aniversar „Madrigal 60”, prin care ansamblul sărbătorește șase decenii de existență neîntreruptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.