Kanal D continuă să aducă cele mai bune seriale turcești în România! În această toamnă, postul de televiziune lansează serialul momentului: „Secrete de familie” ( titlu original: „Yargi”). Produs de creatorii serialului -fenomen „Dragoste infinită”, „Yargi/ Secrete de familie”  se bucură de un succes răsunător atât în țara de proveniență, Turcia, cât și în multe țări din Europa și America de Sud.

Serialul are deja în palmares recorduri impresionante, inclusiv cea mai rapidă vânzare și cea mai bună performanță a genului in anul 2022, atingand cote de piață de peste 20%, încă de la primul episod. Succesul serialului a depășit granițele țării de producție, cucerind teritorii diverse precum Puerto Rico, SUA, Georgia, Macedonia, Israel, Chile, Cipru, Grecia, Slovenia, Uzbekistan, Argentina, Honduras, Lituania, Bosnia și Herțegovina, Ungaria, Albania, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Kazahstan, Federația Rusă, El Salvador, Spania și Andorra.

 

#Distributia de exceptie reuneste actori pe care fanii serialelor turcesti i-au indragit si urmarit in cele mai bune productii difuzate pana acum la Kanal D

 

Noul serial nu este doar o poveste captivantă despre puterea adevarului si a iubirii, ci și o ocazie speciala de a revedea chipurile familiare ale celor mai iubiti si talentati actori.

În rolurile principale, îi vom reîntâlni pe Kaan Urgancıoğlu, care a captivat inimile teslepectatorilor cu interpretarea sa impresionantă din „Dragoste infinită”, serialul fenomen difuzat tot la Kanal D, și Pınar Deniz, o actriță talentată și carismatică, cunoscută publicului român grație rolului interpretat în „Patria mea ești tu”.

Alături de ei, se numără o pleiadă de actori remarcabili, precum Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Zeyno Eracar, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan și Şükran Oval.

 

#Secrete de familie – toate familiile le au, dar nu toate sunt la fel de devastatoare ca ale lor

 

Povestea serialului „Secrete de familie” aduce în prim-plan lupta pentru adevăr și justiție, o intriga in care destinele a două familii se împletesc într-un labirint de secrete și dramatism ce le schimba viata ireversibil.

Serialul începe când Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu), un respectat procuror, și Ceylin (Pınar Deniz), o tânăra avocata, se intersecteaza o data cu aparitia unui caz de crimă și sunt forțați să lucreze împreună pentru a descoperi adevăratul vinovat din spatele evenimentului.

Ceylin, o avocată curajoasă, dispusă să ocolească reguli, pentru a face dreptate, și Ilgaz, un procuror cu o etica impecabila, care ține să acționeze mereu ca la carte isi unesc fortele in lupta lor pentru a descoperi adevarul. Suspansul si dramatismul situatiilor prin care trec protagonistii, dar si dragostea care se infiripa intre cei doi eroi centrali ai serialului ii vor captiva pe telespectatori.

Ce evenimente îi împing pe Ceylin și Ilgaz să ajungă la concluzia că adevărul nu este întotdeauna negru sau alb, ci poate fi și în nuanțe de gri? Unde pot duce secretele de familie?

Când ai de ales între onoare și familie, lupta nu poate fi nici dreaptă, nici lipsită de victime.

Raspunsurile acestor intrebari vor fi dezvaluite in drama momentului, „Secrete de familie”, o poveste plina de suspans si emotie. în această toamnă, doar la Kanal D.

Mai multe detalii despre noul serial turcesc vor fi furnizate, în perioada următoare, prin comunicate de presă şi informații pe toate proprietățile Dogan Media Internațional: Kanal D, Kanal D2, Radio Impuls şi proprietăţile online: kanald.ro, kanald2.ro, wowbiz.ro, kfetele.ro, stirilekanald.ro, radioimpuls.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.