De 8 ani, de luni până vineri, fiecare dimineață începe cu un boost de energie, amuzament și informații utile la Vorbește Lumea. Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu sunt responsabili pentru mii de momente memorabile și divertisment de calitate. Săptămâna trecută, telespectatorii au urmărit minut de minut show-ul și l-au poziționat pe primul loc în topul audienței.

În perioada 31 iulie – 4 august, edițiile Best Of Vorbește Lumea au fost lider de audiență. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV a înregistrat o medie de 1.6 puncte de rating și 20.2% cotă de piață, față de locul 2 care a avut 1.3 puncte de audiență și 16% share.

Cei trei prezentatori profită la maximum de vacanță și se gândesc cu drag la toți cei care își încep dimențile cu emisiune Vorbește Lumea. „Aș vrea să vă mulțumesc că ați fost alături de noi și că ne-ați urmărit într-un număr atât de mare! Fiți pe fază… pentru că pregătim foarte multe surprize!”, ne-a spus Lili Sandu, încântată de cât atât de mulți oameni au urmărit edițiile Vorbește Lumea de săptămâna trecută. Colegul ei, Bogdan Ciudoiu, sărbătorește într-un mod aparte: „Închin paharul ăsta de cocktail nealcoolic pentru voi toți!”. Pentru Shurubel apropierea de telespectatori este mai specială ca niciodată: „Vă mulțumesc foarte mult că vă uitați în număr atât de mare la Vorbește Lumea și că v-ați uitat tot anul acesta! Am format o mică familie”.

„Este incredibil cât de apreciate sunt edițiile Best Of Vorbește Lumea și cu cât devotament ne urmăresc telespectatorii. Vreau să mulțumesc tuturor persoanelor care își încep diminețile cu noi! Lucrăm din greu pentru tot ceea ce facem, iar loialitatea telespectatorilor reprezintă încununarea muncii întregii echipe. Revenim din toamnă cu multe surprize, super povești, momente speciale și informații interesante. Pregătim un sezon cum nu s-a mai văzut până acum!”, a spus Andreea Caranda, Producătorul Executiv Vorbește Lumea.

Nu ratați Best of Vorbește Lumea în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:30, la PRO TV!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.