Meciuri așteptate de către toții pasionații de fotbal. Mize incendiare în confruntări de neratat. Spectacolul revine la PRO ARENA și pe VOYO, duminică, 6 august, în meciul care deschide sezonul în Anglia. Campioana en-titre, Manchester City și ocupanta locului secund de anul trecut, Arsenal, se întâlnesc în Supercupa Angliei.

Începând cu ora 18:00, pe stadionul Wembley, este vremea ca primul trofeu din acest sezon să fie decernat la capătul unui meci ce se anunță a fi electrizant, în FA Community Shield.

Anul trecut, Manchester City a câștigat atât titlul, cât și Cupa Angliei, așa că în Supercupă se va întâlni cu echipa care a pierdut, la doar cinci puncte distanță, primul loc în clasament, Arsenal.

După ce a reușit pentru al treilea an la rând să devină campioană, Manchester City caută revanșa în Supercupă, având în vedere că în 2022 a pierdut cu 3 la 1 în fața celor de la Liverpool. Echipa lui Pep Guardiola are un obiectiv clar și speră că elevii lui Mikel Arteta nu le vor face față la finalul săptămânii.

Cine se va impune? Cine va începe sezonul cu un trofeu și cu motivația de a merge către victorie și în prima etapă a campionatului? Va reuși Guardiola să-și motiveze jucătorii pentru o victorie care ar sublinia hegemonia lor actuală pe plan intern?

Nu ratați Supercupa Angliei, duminică, LIVE, de la ora 18:00, pe PRO ARENA și VOYO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.