Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star WarsNational Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Zilele fierbinți continuă, fie că este vorba de vreme, fie că este vorba de plitele fierbinți de la restaurantul The Original Beef of Chicagoland, unde echipa muncește din greu încercând să redeschidă afacerea în mult așteptatul sezon 2 al serialului Ursul de la FX (The Bear) din 2 august. Nu vei rămâne rece nici la cel de-al treilea sezon al îndrăgitului serial Crime în imobil (Only Murder in the Building), cu o distribuție de staruri. Fanii aventurilor spațiale vor fi, de asemenea, încântați la Disney+ în august, deoarece se pot bucura aici de Star Wars: Ahsoka și Guardians of the Galaxy Vol. 3 de la Marvel Studios.

Toate acestea + multe altele la prețul de 29.99 Lei pe lună

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica. Datele de mai jos sunt corecte la momentul transmiterii acestui program.

CRIME ÎN IMOBIL SEZONUL 3 – ONLY MURDERS IN THE BUILDING S3 – SERIAL ORIGINAL – 8 August – Un nou episod în fiecare săptămână

Sezonul trei îi găsește pe Charles, Oliver și Mabel (interpretați de Steve Martin, Martin Short și Selena Gomez) investigând o crimă în culisele unui spectacol de pe Broadway. Ben Glenroy (Paul Rudd) este un star de acțiune de la Hollywood al cărui debut pe Broadway este întrerupt de moartea sa prematură. Ajutat de colega Loretta Durkin (Meryl Streep), trio-ul nostru se lansează în cel mai dificil caz de până acum, în timp ce regizorul Oliver încearcă cu disperare să își refacă spectacolul. Ridicați cortina!

FX URSUL [FX THE BEAR] SEZONUL 2 – 2 August – Toate episoadele disponibile

Serialul original Ursul de la FX, aclamat de critici, este o poveste despre mâncare, familie, angajamente nebunești la serviciu, frumusețea și neajunsurile abrupte și alunecoase ale exigenței și presiunea promptitudinii. În timp ce tânărul bucătar Carmy și echipa sa se străduiesc să își transforme localul de sandvișuri ponosit într-un restaurant de fine dining, ei înșiși trec prin schimbări în viață și se confruntă cu trecutul lor pentru a se împăca cu cine vor deveni în viitor.

GARDIENII GALAXIEI VOLUMUL 3 – GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 3 – FILM MARVEL – 2 August – Disponibil doar pe Disney+

În “Gardienii Galaxiei: Volumul 3” de la Studiourile Marvel, îndrăgita trupă de neadaptați arată complet diferit de cum o știm. Peter Quill (Chris Pratt), încă tulburat de o pierdere teribilă, trebuie să-și mobilizeze echipa într-o misiune periculoasă pentru a salva universul și viața lui Rocket. Între timp, o forță imprevizibilă amenință sa-I doboare pe Gardieni.

STAR WARS: AHSOKA – SERIAL ORIGINAL DISNEY+ – 23 August – Un nou episod în fiecare săptămână

Plasat după căderea Imperiului, Star Wars: Ahsoka o urmărește pe fostul cavaler Jedi Ahsoka Tano în timp ce investighează o amenințare emergentă la adresa unei galaxii vulnerabile.

Știai că?

 • Săptămâna mondială a prințeselor (21-27 august) este o sărbătoare a tuturor prințeselor mari și mici, iar anul acesta, ca parte a celei de-a 100-a aniversări Disney, Disney+ va lansa pe 25 august o versiune nou restaurată a filmului Cenusăreasa din 1950.
 • Ziua Mondială a Elefantului: Din 2012, data de 12 august a fost sărbătorită drept Ziua Mondială a Elefantului, un moment ales pentru a onora aceste animale mari și inteligente și pentru a reflecta asupra situației lor. Pentru a celebra aceste animale maiestuoase, urmăriți Secretele elefanților de la National Geographic, o serie care va schimba pentru totdeauna tot ceea ce credeați că știți despre elefanți.
 • Spuneți la revedere liceului East HighSerialul Liceul Muzical: Spectacolul (High School Musical: The Musical: The Series) se va încheia cu cel de-al patrulea și ultimul sezon care are premiera pe 9 august, dar muzica nu trebuie să se oprească aici. Fiecare film și spin-off High School Musical este disponibil pentru streaming pe Disney+, inclusiv versiunile sing-along ale clasicului original și ale continuărilor sale.

CRIME MISTERIOASE

Dacă Mabel, Oliver și Charles au trezit la viață detectivul din tine, nu te teme! Disney+ are o întreagă selecție de producții despre crime misterioase pentru ca tu să pornești în următoarea investigație.

 • Crime în imobil Sezonul 2 – Only Murders In The Building S2 – Disponibil din 8 august
 • Uite-I cum fug – See How They Run – Disponibil acum
 • Sezonul nunților – Wedding Season – Disponibil acum
 • Hotel Grand Budapest – The Grand Budapest Hotel – Disponibil acum
 • Trei panouri în afara orașului Ebbing, Missouri – Three Billboards Outside Ebbing, Missouri – Disponibil acum
 • Crima din Orient Express – Murder on the Orient Express – Disponibil acum

ALTE NOUTĂȚI LA DISNEY+ ÎN LUNA AUGUST

 • Războiul Stelelor: Aventurile tinerilor Jedi (18 noi episoade) – Star Wars: Young Jedi Adventures – Disponibil din 2 august
 • Explorer: Pierdut în Arctica – Explorer Lost in the Arctic – Disponibil din 25 august
 • Minte zbuciumată – Jagged Mind – Disponibil din 11 august
 • Prieteni De Vacanță 2 – Vacation Friends 2 – Disponibil din 25 august
 • Puteri neobișnuite – Moving – Disponibil din 9 august
 • Miguel vrea să se lupte – Miguel Wants To Fight – Disponibil din 16 august

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.