Krrysopher lansează prima melodie din carieră – „Homesick”

Streaming Link: https://Krrysopher.lnk.to/HomesickPR

Krrysopher, cea mai nouă apariție din industria muzicală, lansează single-ul de debut „Homesick” și anunță lansarea materialului „Rogvaiv”, pe 22 septembrie 2023.

„Homesick” este o piesă obsedant de frumoasă care prezintă vocea uimitoare a lui Krrysopher și capacitatea ei de a crea muzică încărcată emoțional. Piesa este un exemplu perfect al tipului de muzică pe care îl creează Krrysopher, cu sunetul său visător și eteric, care transportă ascultătorul în alta lume.

„Sunt Krrysopher, am 19 ani în momentul în care scriu asta. Dacă citești aceste cuvinte, înseamnă că am făcut-o! Fetița aceea care scria cântece în apartamentul ei a crescut. Rogvaiv vorbește despre cele șapte culori ale unei povești de dragoste zdrobita, o poveste menită să vorbească oricui a experimentat să fie îndrăgostit, sau să fie frânt, sau ambele. Oricine a fost, la un moment dat în viața lor, un copil de liceu care a luat fluturi pe o bancă din parc sau a plâns pe podeaua unei băi. Acest album și culorile sale schimbătoare sunt ale mele de aproape patru ani. Acum este al tău”, a declarat Krrysopher.

Melodia care deschide albumul, „Homesick”, este compusă de către Krrysopher (muzică și versuri), iar producția este realizată de către Christian Eberhard si Dani Ionescu.

ROGVAIV este o colecție de 7 piese care prezintă stilul unic și viziunea creativă a lui Krrysopher. Albumul este o explorare a unor teme precum dragostea, pierderea și auto-descoperirea, fiecare piesă ducând ascultătorul într-o călătorie prin experiențele personale ale lui Krrysopher.

Krrysopher este o cântăreață-compozitoare din România, finalistă a emisiunii Superstar 2021. A impresionat juriul cu talentul și abilitățile sale excepționale în timpul emisiunii și a devenit rapid una dintre cele mai discutate concurente din competiție. Krrysopher nu este doar o voce remarcabilă, ci și un muzician talentat, care cântă la pian, chitară electrică și acustică și ukulele încă de la o vârstă fragedă.

 

 

Alessiah lanseaza single-ul Saturday Night

Streaming Link: https://alessiah.lnk.to/SaturdayNightPR

Pe principiul „let’s have some fun”, Alessiah si grupul sau de prietene isi propun sa traiasca la maxim orice moment, bucurandu-se de prietenie, iubire si libertate. Cele mai „fun” pe care orice grup de adolescente le pot petrece se regasesc si in videoclipul piesei „Saturday Night”, lansat alaturi de Universal Music Romania.

„Saturday Night” este un amestec electrizant de genuri, pop și dance si reprezinta un impuls irezistibil de a ajunge pe ringul de dans și de a dansa fara reguli.

Vorbind despre „Saturday Night”, Alessiah și-a exprimat entuziasmul, spunând: „Acest cântec este despre sărbătorirea vieții, a libertății și a magia care se întâmplă atunci când te lasi condusa de val și dansezi toată noaptea. Sper să devină o coloană sonoră pentru cele mai memorabile și emoționante momente ale oamenilor.”

Melodia este compusa de catre Alessiah, Eneli, Vlad Ciresan si este însoțita de un videoclip, regizat de catre Ionut Trandafir, care surprinde esența melodiei, magnetismul si energia.

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare și talentate artiste ale noii generații, cu potențial atât în ceea ce privește compoziția, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a pieselor pe care le lansează. Alessiah și-a început carieră în 2018. În 2020, a lansat single-urile “Hurricane”, “Waiting For”, “Love Me” și “I Know”, iar în 2021 a venit cu o sesiune live pentru cele patru piese, cu Muse Quartet, un cvartet de coarde. A lucrat în studio cu VanotekManuel Riva sau Minelli, printre alții. Este pe deplin angajată când vine vorba de muzică și face tot ce îi stă în putință pentru a evolua, pentru a învăța ceva nou în fiecare zi și pentru a deveni cea mai bună versiune a ei însăși. Cu un background muzical de studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, carieră ei muzicală este în creștere. Alessiah continuă să-și construiască avântul, senzația pop a lansat în 2021 single-ul “Why”, o colaborare cu artistul urban nigerian Alpha P. În 2022, Alessiah a lansat single-ul “Nostalgia”, o colaborare cu DJ-ul croat Arien – “All Night”, dar și piesele „Summer Feeling” și „Breeze Of Love”, realizate cu o echipa de compozitori norvegieni. În 2023, Alessiah a lansat single-urile “Matching Hearts” si „On My Way”.

 

Christian Eberhard lansează piesa „Drownin'”

Streaming Link: https://ChristianEberhard.lnk.to/DrowninPR

Christian Eberhard, talentatul producător de muzică electronică, își surprinde din nou fanii cu cea mai recentă piesă a sa – „Drownin'”.

„Drownin'” aduce o abordare fresh, conturându-se ca o combinație rafinată de beat-uri hipnotice, linii de bas profunde și elemente melodice subtile. Christian Eberhard isi demonstrează din nou talentul său de a transmite emoții și sentimente prin intermediul sound-ului, captivând ascultătorii și transportându-i într-un univers muzical aparte.

Această piesă reprezintă o continuare a evoluției artistice a lui Christian Eberhard, consolidându-i poziția în rândul producătorilor de top din industria muzicii electronice.

„Drownin'” este disponibilă pe toate platformele de streaming. Pentru cei pasionați de muzica electronica, piesa „Drownin'” este un must-listen și promite să fie o prezență constantă în playlist-uri.

Christian Eberhard este un producător de muzică electronică cunoscut pentru talentul său incontestabil în a crea piese captivante și inovatoare. Cu un focus creativ īndreptat către producție, Christian a avut, de-a lungul carierei sale, oportunitatea de a lucra cu artiști celebri și importanți din industrie, precum Alexandra Stan, Loren Nine, Andra, Otilia, Lary Over, Loredana sau Lanberry. Piesele sale au reprezentat o prezență constantă pe toate posturile de radio importante din Romānia, dar și din străinătate prin colaborările sale internaționale. Cu zeci de milioane de vizualizări și streaming-uri īnsumate de toate proiectele sale,

 

Alessandro lansează piesa „Mai stai”

Streaming Link: https://alessandro.lnk.to/MaiStaiPR

Alessandro, câștigătorul emisiunii concurs „SuperStar”, lansează piesa „Mai stai” și se apropie de completarea EP-ului său de debut.

„Mai stai” duce ascultătorii într-o călătorie sonoră unică, transmițând trăiri puternice și un mesaj emoționant. Cu vocea sa inconfundabilă și abilitatea de a captiva sufletele audienței, Alessandro ne oferă o interpretare sinceră și plină de sensibilitate. Piesa surprinde povestea unei iubiri puternice în care persoana iubită este rugată să mai stea măcar până la răsărit pentru a-și aminti de momentele frumoase, chiar dacă ambii au greșit pe parcursul relației.

Noul single este scris și compus de Liviu Teodorescu, alături de care Alessandro a lucrat și pentru piesa „Pieptul meu urlă”, lansată în urmă cu o lună.

Alessandro este un artist versatil, cu o carieră în continuă ascensiune și un număr de admiratori care crește constant. Cu fiecare lansare, el reușește să impresioneze publicul prin autenticitatea și pasiunea pe care o transmite în muzica sa. Alessandro Mucea promite să aducă un nou suflu în industria muzicală românească și să cucerească inimile ascultătorilor cu sunetul său autentic și emoția pe care o transmite prin muzică. Talentul său a fost recunoscut prin câștigarea emisiunii concurs „Superstar România”.

 

 

 

 

Adekunle Gold a lansat albumul “Tequila Ever After”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TequilaEverAfterPR

Adekunle Gold a lansat albumul “Tequila Ever After”. Proiectul include single-urile lansate anterior „Party No Dey Stop”, „Ogaranya” și melodiile din EP-ul său Tio Tequila care a apărut la începutul acestui an. Albumul de 17 piese beneficiaza de producții de la Kel-P și Labrinth, precum și colaborări cu Zinoleesky, Khalid, Pharrell Williams și Nile Rodgers, pe lângă soția lui Gold, Simi.

„Tequila Ever After” este o scrisoare de dragoste către sunetele Africii, care au luat recent lumea cu asalt. Este, de asemenea, o vitrină pentru creșterea și experiența lui Gold, deoarece cântărețul remarcă că s-a dezvoltat ca artist și om în ultimii câțiva ani.
Vorbind despre această evoluție, el spune: „Nu sunt Adekunle Gold care a lansat primul album în 2016. Am mult mai multă încredere acum.” Integrând genul sud-african Amapiano, R&B clasic și un amestec complex de ritmuri nigeriene și americane, Gold se consolidează ca unul dintre cei mai esențiali muzicieni contemporani din Africa și regele afro-pop.

Tracklist:

1. Chasing Peace Of Mind (featuring Ami Faku and Habib Koité)
2. Party No Dey Stop (featuring Zinoleesky)
3. Soro
4. Tio Baby
5. Ogaranya
6. Wrong Person (featuring ODUMODUBVCK)
7. Don’t Be A Baby
8. Do You Mind?
9. Sisi Ganja
10. Make It Easy (featuring Coco Jones)
11. Not My Problem
12. Kere
13. Look What You Made Me Do (featuring Simi)
14. Omo Eko
15. Come Back To Me (featuring Khalid)
16. Falling Up (featuring Pharrell and Nile Rodgers)
17. To My Own
18. All My Life

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

FORTELLA face echipă cu anaïs pentru ”Mon Chéri”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/MonCheriPR

FORTELLA face echipă cu anaïs pentru ”Mon Chéri”, care te va duce pe un rollercoaster emoțional.
„Mon Chéri” va aprinde, fără îndoială, ringurile de dans de pe tot globul, cu emoțiile sale vibrante și emoția profundă care au ca rezultat un val de endorfine.

„Mon Chéri” prezintă căutarea neîncetată a lui FORTELLA pentru adrenalină. De data aceasta, a creat un beat extrem de contagios, care crește treptat în intensitate prin efecte atmosferice. Piesa este apoi încheiată cu adăugarea vocii lui Anaïs, dându-i o notă nostalgică care te va lăsa să-ți dorești mai mult.

FORTELLA comentează: „Am scris „Mon Chéri” într-o săptămână de aventură la Berlin. Este despre asumarea riscurilor și pierderea momentului, a uita de ziua de mâine și a trăi pentru acum.”
Adunând peste 1,5 milioane de ascultători lunar pe Spotify la doar câteva luni după single-ul ei de debut „Get Up Off The Floor”, FORTELLA este o stea în ascensiune pe scena muzicii electronice de dans. Aducând emoții vibrante și emoție profundă pe ringul de dans, acest artist tânăr și multitalentat captivează rapid atenția scenei muzicii dance.

 

Stream / Download

 

 

 

Post Malone a lansat albumul “Austin”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/AustinPR

Post Malone a lansat albumul “Austin”. Albumul, omonim cu numele real al artistului, este încă o schimbare a sunetului pentru Post. Albumul conține toate instrumentele live produse de Post și colaboratorii săi de multă vreme, Louis Bell și Andrew Watt.

Post se află în prezent în mijlocul turneului din America de Nord a turneului său „If Y’all Weren’t Here, I’d Be Crying”, un turneu cu 26 de întâlniri. Concertul prezintă spectacolul exaltant al lui Post cu trei piese noi de pe albumul său proaspăt lansat AUSTIN, precum și preferatele fanilor într-un spectacol complet reimaginat.

Una dintre acele piese noi, „Something Real”, a fost selectată drept imnul ESPN de-a lungul sezonului pentru viitoarea lor acoperire de fotbal universitar, care începe pe 31 august.

AUSTIN TRACKLISTING 

1. Don’t Understand
2. Something Real
3. Chemical
4. Novacandy
5. Mourning
6. Too Cool To Die
7. Sign Me Up
8. Socialite
9. Overdrive
10. Speedometer
11. Hold My Breath
12. Enough Is Enough
13. Texas Tea
14. Buyer Beware
15. Landmine
16. Green Thumb
17. Laugh It Off

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Offset face echipă cu Cardi B pentru “Jealousy“

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/JealousyPR

Offset face echipă cu Cardi B pentru “Jealousy“. Aceștia abordează direct speculațiile recente de pe internet despre relația lor pe noua piesă incendiară, care include „Jealous Ass Bitches” de la Three 6 Mafia.
Offset și Cardi au scris „Jealousy” împreună cu OZ (Drake, DJ Khaled), Boi-1da (Drake, Nicki Minaj) și Jahaan Sweet (Drake, Jon Batiste), care au și produs piesa.

Un omagiu adus filmului clasic din 2001 – Baby Boy, videoclipul oficial pentru „Jealousy” este plin de dragoste și dramă. Filmat în Los Angeles, îi pe prezintă Offset, Cardi și actrița Taraji P Henson (Baby Boy, „Empire”), plus apariții ale tuturor copiilor. Offset și J3K Logistics, compania sa de producție, au produs și regizat videoclipul. Offset a prezentat „Jealousy” cu acest videoclip, care a fost inspirat de interviul lui James Brown din 1988 de la CNN. Câștigătorul Oscar® Jamie Lee Curtis joacă rolul reporterului.

Pregătindu-se să lanseze această nouă eră a carierei sale, Offset a vorbit cu reporterii de la Variety într-un interviu amplu care analizează viitorul său album, viața de familie și formarea Migos cu prietenii din copilărie Quavo și Takeoff.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Holly Humberstone colaborează cu d4vd pentru „Superbloodmoon”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/SuperbloodmoonPR

Holly Humberstone colaborează cu d4vd pentru „Superbloodmoon”. Extras din notele ei personale de pe telefon, este a treia melodie extrasă de pe foarte așteptatul ei album de debut, „Paint My Bedroom Black”, care va fi lansat pe 13 octombrie 2023. Ea s-a întâlnit cu d4vd la Londra, în studioul colaboratorului Rob Milton, și amândoi au scris melodia în câteva ore, imaginându-și doi oameni care se uită la rara eclipsă de lună din părți opuse ale lumii. Întotdeauna inspirată de mediul ei și de modul în care acest lucru îi afectează sentimentul de sine și identitate.

„Eu și Holly ne-am întâlnit la Londra și am scris această melodie în doar câteva ore. A fost cu adevărat fără efort. De asemenea, am ajuns să o interpretăm împreună la spectacolul meu din Londra în urmă cu câteva luni, care a fost prima dată când am ajuns să colaborez cu cineva așa pe scenă și a fost foarte distractiv.” – d4vd

„Am fost un mare fan al lui d4vd de aproximativ un an și am avut norocul să-l prind în timp ce era la Londra. Am intrat în studio și am scris Superbloodmoon. A venit destul de natural, deoarece am fost amândoi în turneu pentru ceea ce părea o veșnicie și am vrut să scriem despre sentimentele care vin odată cu părăsirea casei tale și a oamenilor pe care îi iubești. Aveam titlul melodiei pe note și tocmai de acolo a pornit. Am scris despre faptul că asistăm la același lucru din părți opuse ale lumii și ne simțim singuri, dar conectați prin această experiență în același timp. Îmi place cântecul și îi sunt atât de recunoscător lui d4vd pentru că a adus-o la viață cu mine.” – Holly Humberstone

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Jessie Ware a lansat în colaborare cu Róisín Murphy single-ul “Freak Me Now”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/FreakMeNowPR

Jessie Ware a lansat în colaborare cu Róisín Murphy single-ul “Freak Me Now”. Melodia vine direct de pe albumul lui Jessie, adorat de critici, „That! Feels Good!’, care a debutat pe locul 3 în topurile din Marea Britanie.

Piesa preferată a fanilor readuce energia electrizantă care a fost atât de iubită pe albumul lui Jessie. Produs de Stuart Price, „Freak Me Now” aduce influențe familiare ale electronicii anilor 80 și sensibilitățile moderne care fac muzica lui Jessie atât de memorabilă.

Vorbind despre single, Jessie a spus: „Este o mare onoare să o am pe regina disco-ului, Róisín Murphy pe Freak Me Now. I-am trimis un mesaj în speranța că ar putea fi interesată să apară pe melodie și înainte de a-mi da seama, era în studio. Gândește-te să faci o colaborare cu mine și înainte să-mi dau seama, ea a intrat direct în studio și și-a înregistrat toate vocile pentru piesă și ni le-a trimis nouă. I-am admirat munca de mulți ani și o respect atât de mult. Să o ai pe una dintre cele mai distractive piese de pe That! Se simte bine! Este uimitor. Știu că fanii mei vor înnebuni din cauza asta, la fel și eu. Încă nu-mi vine să cred că am colaborat.”

Vorbind despre colaborare, Róisín a spus: „Jessie este, pur și simplu, genială, o compozitoare super talentată și o cântăreață uimitoare. Când mi-a trimis „Freak Me Now”, l-am adorat și am simțit că era perfect pentru mine să fiu pe cântec.”

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Chase & Status face echipă cu Bou, IRAH, Flowdan, Trigga și Takura pentru “Baddadan”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/BaddadanPR

Chase & Status face echipă cu Bou, IRAH, Flowdan, Trigga și Takura pentru “Baddadan”. Noul single este o doză de adevărată magie DnB, cu o gamă stelară formată din Irah, Flowdan, Trigga și Takura. Cimentând Chase & Status ca unul dintre cele mai puternice nume fondatoare din scena Drum & Bass, din Marea Britanie, single-ul este o nouă reamintire a modului în care duo-ul își folosește experiența pentru a colabora cu nume noi.

Pentru pionierii Chase și Status, a face muzică este un proces constant de regenerare și rafinare care se completează, iar acest nou single evidențiază și mai mult prezența lor inimitabilă pe scena muzicii electronice din Marea Britanie.

Fanii pe termen lung își vor aminti proiectul lor apreciat de critici RTRN II JUNGLE. Un album specializat în care C&S a adus înapoi energia, muzica și moda anilor 90.

 

Stream / Download

 

 

NEW MUSIC EVERY DAY! Enjoy #RoMusicFriday! 

 

Stream / Download

 

 

 

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume.
La Universal Music Group, existăm pentru a modela cultura prin puterea artei. UMG este liderul mondial în divertismentul bazat pe muzică, cu o gamă largă de companii angajate în muzică înregistrată, editare muzicală, merchandising și conținut audiovizual. Dispunând de cel mai cuprinzător catalog de înregistrări și melodii din fiecare gen muzical, UMG identifică și dezvoltă artiști și produce și distribuie cea mai apreciată muzica din lume. Angajat în domeniul artei, inovației și antreprenoriatului, UMG promovează dezvoltarea de servicii, platforme și modele de afaceri pentru a lărgi oportunitățile artistice și comerciale pentru artiștii noștri și pentru a crea noi experiențe pentru fani. Pentru mai multe informații despre Universal Music Group N.V., vizitați www.universalmusic.com

Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata in urma cu 20 ani si detine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.

 

Copyright © Universal Music Romania & MediaPro Music, All rights reserved.
Primiti acest email deoarece sunteti interesati de noutatile artistilor Universal Music Romania si MediaPro Music

Our mailing address is:
Universal Music Romania
str. G-ral N. Dona, Nr 16

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.