Mihai Albu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de pantofi din România, va fi invitatul special al emisiunii „În oglindă”, ce va fi difuzată sâmbătă, la 22:30, la Kanal D2. În cadrul interviului, designerul va face confesiuni emoționante și va oferi o perspectivă intimă asupra vieții sale și a parcursului său profesional.

Cu o carieră impresionantă în lumea modei, Mihai Albu va dezvălui detalii mai puțin cunoscute despre drumul său către succes. Acesta va povesti despre perioada studenției, când a trăit din salariul mamei sale din cauza unei situații financiare dificile în care se afla. Acele momente l-au determinat să lucreze intens la brandul Mihai Albu și să creeze piese unice.

„Încă din timpul Facultății, pentru că am avut o situație mai precară acasă, trăiam doar din salariul mamei… Așa am suferit pe chestia asta și atunci am lucrat foarte mult la brandul Mihai Albu, când nu le-a mai fost rușine femeilor să poarte o piesă pe care scrie un nume românesc”, spune Mihai Albu.

 

Mihai Albu: „Am deschis ușa si m-au anunțat că a murit tata”

 

Pe lângă aceste confesiuni despre cariera sa, Mihai Albu va face și o dezvăluire dureroasă legată de pierderea tatălui său. La doar 16 ani, a primit vestea tragică că tatăl său a suferit un infarct pe stradă și a încetat din viață. Acest moment a reprezentat o traumă profundă, dar l-a învățat si să privească viața cu determinare și să aprecieze fiecare moment al acesteia.

“Într-o dimineață, pe la ora 5:30 a sunat Miliția la ușă. M-am trezit, am deschis usa si m-au anunțat că a murit tata. Vă dați seama, la 16 ani, a fost un șoc… A făcut infarct pe stradă”, a povestit Mihai Albu despre modul în care a aflat vestea morții tatălui său.

Nu ratați interviul cu Mihai Albu în cadrul emisiunii „În oglindă”, sâmbătă, la 22:30, pe Kanal D2, pentru a afla detaliile unei povesti de viață impresionante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.