Corina Chiriac, una dintre legendele muzicii românești, va urca în septembrie pe scena celui mai important eveniment din industria muzicală – Mastering The Music Business. Aceasta va sta de vorbă cu Dan Fințescu, unul dintre organizatorii MMB și moderatorul principal al evenimentului, cu care va povesti despre cei 50 de ani de carieră, despre momentele definitorii, despre decizii, inspirație și dificultăți, despre succes și lumea artistică a anilor trecuți.

Corina Chiriac, una dintre solistele de mare succes din muzica ușoară din anii ’70 până în prezent, a declarat „mă bucur nespus că după o carieră de mai bine de 5 decenii, cu suișuri și coborâșuri, am ocazia să împărtășesc cu generația nouă de artiști tot ce am învățat în acest timp. Este o onoare pentru mine să fiu alături de oameni atât de valoroși și o bucurie să cunosc profesioniști din întreaga lume cu care am atât de multe lucruri în comun, mai ales pasiunea pentru muzică și industrie în general. Artiștii actuali sunt extrem de norocoși să poată participa la un eveniment ca Mastering The Music Business unde pot fura din experiența celor trecuți prin viața de artist și pot învăța de la cei mai buni.”

Corina Chiriac și-a început cariera în 1970, după ce a participat la competiția televizată „Steaua fără Nume”, unde a obținut marele trofeu. De atunci și până în prezent aceasta a fost activă pe scena publică ca solistă vocală, actriță, producătoare de radio și emisiuni TV. Artista a fost și printre colaboratorii permanenți ai industriei filmului și instituțiilor de cultură din țară, televiziuni sau posturi publice de radio, precum și case de discuri sau publicații media importante.

Cea de-a opta ediție a conferinței MMB (Mastering the Music Business), cel mai mare și important eveniment al industriei muzicale din România, va avea loc la București, între 5 și 7 septembrie 2023 la Hotel Caro. Printre speakerii confirmați se numără Irina Rimes, Andreea Berghea, Marius Moga, Olga Juverdeanu, Cornel Ilie, Laura Coroianu, Emil Ionescu și mulți alții. Lista detaliată a speakerilor și programul sunt disponibile pe www.masteringthemusicbusiness.ro.

Biletele pentru MMB s-au pus în vânzare pe iabilet.ro și includ acces la conferință, dar și la recepții, cocktailuri și alte evenimente de networking organizate în cadrul evenimentului. Link: https://www.masteringthemusicbusiness.ro/ticketing/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.