Pe 19 iulie, sute de vedete din România au fost prezente la avanpremiera de gală a filmului Barbie distribuit la nivel național de Vertical Entertainment, producție care a pictat întreaga lume în roz. Evenimentul a avut loc la Cineplexx din Băneasa Shopping City și a adus o mică parte din Lumea Barbie, spre încântarea celor prezenți.

Cântăreți, actori, oameni de radio & televiziune și influenceri s-au imbrăcat în culoarea Barbie Pink și au venit să vadă pentru prima dată în România mult-așteptatul film. Printre vedete, se numără Speak și Ștefania, Roxen, Denise Rifai, Alexia Țalavutis, Alexandra Ungureanu, Jorge și Alina Laufer, Kamara, Tania Budi, Elivra Deatcu, Emily Burghelea, Alina Tanasă, Sensy, Giulia Nahmany, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Ramona Olaru, Nicoleta Nucă, Olivia Addams și Amalia Enache.

Ca să poți trăi în lumea perfectă Barbie, trebuie să fii perfect, să nu ai o criză existențială sau să fii Ken. Regizoarea și scenarista nominalizată la Oscar, Greta Gerwig, revine pe marile ecrane, de data aceasta cu filmul “Barbie”, avându-i în rolurile principale pe Margot Robbie și Ryan Gosling, drept Barbie și Ken.

Alături de cei doi, regăsim și alte nume cunoscute, precum America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Issa Rae, Rhea Perlman și Will Ferrell. De asemenea, în film joacă și actorii Ana Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Simu, Ncuti Gatwa, Scott Evans, Jamie Demetriou, Connor Swindells, Sharon Rooney, Nicola și câștigătoarea Premiului Oscar, Helen Mirren. Greta Gerwig a regizat “Barbie” pornind de la un scenariu creat alături de Noah Baumbach, nominalizat la Oscar, povestea bazându-se pe păpușa Barbie, un personaj creat de Mattel.

Având ca inspirație mult-așteptatul film Barbie al Gretei Gerwig, OPI se alătură Warner Bros. și Mattel pentru a aduce de pe marile ecrane în lumea reală celebra păpușă Barbie, printr-o nouă colecție în ediție limitată, OPI Barbie The Movie. Cele nouă nuanțe din colecție pot fi purtate zilnic, indiferent de ocazie, iar numele acestora, create împreună cu regizorul filmului, evocă întreaga energie a filmului.

NYX Professional Makeup a lansat pe data de 10 iulie colecția în ediție limitată Barbie The Movie în toate magazinele fizice. Colecția cuprinde două mini palete de farduri de ochi cu un mini breloc Butter Gloss de colecție; o mini paletă pentru iluminarea obrajilor; două nuanțe de creioane de ochi Jumbo; gene Jumbo cu nuante de roz; două rujuri mate lichide, un Butter Gloss roz și o oglindă în formă de telefon cu clapetă.

Warner Bros. Pictures prezintă “Barbie”, o producție semnată Heyday Films, LuckyChap Entertainment și Mattel. Filmul este distribuit de Vertical Entertainment în România și poate fi vizionat chiar acum în toate cinematografele din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.