Noul sezon 90 de zile până la nuntă: Începutul poveștii vine cu o premieră: un bărbat din România este într-unul dintre cele șapte cupluri din emisiune, care debutează la TLC pe 22 iulie, la ora 21:00. TLC este disponibil și poate fi căutat în grilele TV ale distribuitorilor de cablu.

90 de zile până la nuntă: Începutul poveștii revine la TLC pe 22 iulie, ora 21:00, cu 7 cupluri noi care se pregătesc să își întâlnească partenerul pentru prima dată în persoană, pentru a afla dacă au ceea ce le trebuie pentru ca relația lor să funcționeze. Fiecare cuplu este format dintr-o persoană din Statele Unite ale Americii, iar jumătățile lor sunt din alte țări.

Urmăriți-i în timp ce au primele întâlniri pe tărâmuri străine și toate surprizele neașteptate, diferențele culturale și răsturnările de situație dramatice în căutarea iubirii adevărate.

Cuplurile din 90 de zile până la nuntă: Începutul poveștii

Amanda (31 de ani, Louisiana) și Răzvan (26 de ani, România)

Amanda, văduvă și mamă a doi copii, nu a crezut niciodată că va găsi din nou dragostea după ce și-a pierdut soțul în urma luptei cu cancerul. Dar totul s-a schimbat când a început să discute online cu Răzvan, actor și cunoscut pe rețelele de socializare din România. Răzvan a ajutat-o să iasă din suferință, ea îndrăgostindu-se de căldura, simțul umorului și de corpul său cizelat, de model. Acum, după 4 luni de întâlniri online, Amanda este pregătită să zboare în România pentru a-l întâlni pentru prima dată în persoană. Dar este ea cu adevărat pregătită să se deschidă unei noi relații? Iar la 26 de ani, este Răzvan pregătit pentru viața cu doi copii mici? Va interveni gelozia pe cariera lui Răzvan între ei?  Va dăinui dragostea sau totul se va întâmpla prea repede?

Riley (48 de ani, Pennsylvania) și Violet (43 de ani, Vietnam)

Riley, veteran militar, iubitor de jazz și pasionat de trabucuri, a fost marcat de trădare în relațiile sale anterioare, dar după ce a întâlnit-o și s-a îndrăgostit online de prietena sa vietnameză Violet, este gata să zboare în Vietnam pentru a da o nouă șansă iubirii. Dar lucrurile nu au mers ca pe roate în cei doi ani de când au început să vorbească, iar îngrijorările lui Riley l-au determinat să se gândească la angajarea unui detectiv particular pentru a determina dacă poate avea cu adevărat încredere în Violet. Cu probleme încă de la început, mai au cei doi o șansă?

Christian (30 de ani, Minnesota) și Cleo (32 de ani, Anglia)

Christian se autoproclamă „sufletul petrecerii”, a fost peste tot pe scena întâlnirilor, dar nu a găsit încă „persoana aleasă”. Intră în scenă Cleo, o femeie transsexuală cu autism și neurodivergentă, care prețuiește timpul liniștit petrecut acasă, în Londra, alături de pisici. S-au întâlnit pe rețelele de socializare în urmă cu aproape un an și ceea ce a început ca o prietenie, a devenit o poveste de dragoste în toată regula și s-au îndrăgostit. În ciuda împotrivirii din partea unora dintre membrii familiei sale și a unui istoric de întâlniri exclusiv cu femei cis, Christian este încântat să o întâlnească în sfârșit pe Cleo – dar recunoaște că nu este sigur cum se va simți odată ce vor fi împreună în persoană. Se vor lovi de diferențe în relația lor?

Tyray (33 de ani, California) & Carmella (27 de ani, Barbados)

Tyray este un bărbat generos și cu suflet mare, ale cărui nesiguranțe legate de corpul său l-au împiedicat să găsească dragostea – până acum 4 ani, când a întâlnit-o pe iubirea vieții sale, Carmella, pe o aplicație de dating. Chiar dacă vorbesc exclusiv pe SnapChat, Carmella a fost o parte imensă din viața lui Tyray, sprijinindu-l atunci când mama lui a avut un atac cerebral, iar el a trebuit să renunțe la slujbă și să se mute cu ea pentru a fi îngrijitorul ei. Legătura pe care au format-o este atât de profundă încât au început să vorbească despre căsătorie, iar acum Tyray plănuiește o excursie în Barbados pentru ca în sfârșit să se întâlnească și el să poată spera să o ceară în căsătorie. Dar, în ciuda faptului că vorbesc de 4 ani, familia lui Tyray nu știe nimic despre relația lui – vor încerca ei să stea în calea iubirii adevărate?

David (42 de ani, Nebraska) și Sheila (31 de ani, Filipine)

David este un bărbat bun la suflet, muncitor, care s-a născut complet surd. Toată viața lui a tânjit după iubire și companie, dar stabilirea unei legături cu oamenii într-o lume a auzului poate fi o luptă. Ultima sa relație s-a terminat prost când a aflat că era înșelat, dar din fericire nu a renunțat la dragoste, deoarece acum doi ani a întâlnit-o pe Sheila online. În ultimii doi ani, David și Sheila au vorbit zilnic, dar mai ales prin mesaje text, deoarece, deși are și ea deficiențe de auz, Sheila cunoaște foarte puțin limbajul semnelor. În ciuda îngrijorărilor din partea familiei și prietenilor lui David, David este sigur că Sheila este aleasa și pune totul la bătaie pentru a călători 8.000 de mile până în Filipine. Poate dragostea lor să reziste atât obstacolelor culturale, cât și celor de comunicare?

Meisha (43 de ani, Minnesota) și Nicola (46 de ani, Israel)

Meisha este o convertită catolică divorțată, în vârstă de 43 de ani, care și-a părăsit viața plină de farmec ca jurnalistă TV după ce a avut parte de o trezire spirituală în sufrageria ei. În urmă cu șapte ani, în timp ce își explora credința nou descoperită, a intrat în legătură online cu Nicola, un bărbat de 46 de ani care nu a avut niciodată o relație și care locuiește cu mama sa în Israel. În ciuda faptului că provin din două lumi complet diferite, de-a lungul anilor s-au îndrăgostit, iar acum, după 7 ani de discuții, Meisha zboară în Israel pentru a-l întâlni în sfârșit în persoană, cu speranța de a se întoarce logodită. Dar, având în vedere experiența sa limitată cu femeile, este Nicola capabil să îi ofere Meishei tot ceea ce are nevoie?

Statler (33 de ani, Texas) și Dempsey (28 de ani, Anglia)

Statler este pasionat de insecte, plin de energie și carismatic, din Texas. Fiind un copil adoptat, nu a simțit niciodată că se integrează cu adevărat și se considera oaia neagră a familiei, ceea ce a lăsat-o să tânjească după o dragoste necondiționată. Statler crede că a găsit-o în sfârșit alături de prietena ei britanică Dempsey. După ce a vorbit timp de 7 luni, Statler se îndreaptă spre Anglia pentru a o întâlni pentru prima dată. Dar, fără ca Dempsey să știe, dacă totul merge bine, Statler plănuiește să se mute acolo. Va fi totul prea mult, prea devreme?

Gino (53 de ani, Michigan) & Jasmine (35 de ani, Panama)

După mai bine de doi ani împreună, Gino & Jasmine sunt logodiți și așteaptă aprobarea vizei K-1 a lui Jasmine. Sunt profund îndrăgostiți, dar relația lor este un roller coaster emoțional și lucrurile au fost dificile în ultima vreme. Gino îi tot promite lui Jasmine că viza va fi aprobată în orice zi, dar ea devine nerăbdătoare și îl obligă pe Gino să-i închirieze un apartament de lux în Panama pentru următoarea lună, în timp ce așteaptă. Obiceiurile costisitoare ale lui Jasmine îl fac pe Gino și pe familia lui să se întrebe dacă nu cumva ea umblă doar după banii lui. Finanțele nu sunt singura cauză a certurilor – ei se luptă, de asemenea, cu comunicarea, încrederea și problemele din dormitoare. În speranța de a rezolva unele dintre aceste mari probleme înainte de a se căsători, Gino se întoarce în Panama. Au ei ceea ce le trebuie pentru a face să funcționeze sau certurile se vor dovedi a fi prea mult?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.