Vara aceasta, Beverly Hills 90210, unul dintre cele mai urmărite seriale din toate timpurile, este pe VOYO. Povestea adolescenților Brenda și Brandon Walsh, care a fost urmărită de sute de milioane de telespectatori din toate colțurile lumii, este disponibilă chiar acum pe platforma online.

 

Beverly Hills 90210 este un serial american, creat de Darren Star și produs de Aaron Spelling, în care se urmărește povestea a doi frați adolescenți. Brenda și Brandon Walsh se mută în Beverly Hills, în unul dintre cele mai bogate cartiere din lume, iar primele zile la liceu vin și cu o mulțime de probleme pentru cei doi, pentru că nu au prieteni. Totul se schimbă atunci când își fac apariția în viața tinerilor Steve, Andrea, Kelly și Donna, cei alături de care vor forma o gașcă.

 

Serialul arată viața adolescenților și experiențele prin care trec în dezvoltarea lor, viața de la liceu și, ulterior, de la facultate. Tinerii devin prieteni și dușmani, trec printr-o serie de crize existențiale, se îndrăgostesc, iar în tot acest parcurs ajung să trăiască o serie de situații personale: de la decepții și trădări, la iubiri pasionale sau alcoolism, sarcini și boli.

Serialul Beverly Hills 90210 este disponibil chiar acum pentru toți abonații VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.