Emily Istrate a ajuns în atenția publicului cu cel mai recent single al său, “În mintea mea”, melodie pe care sigur ai auzit-o la radio sau în mediul online. În acest moment, piesa este pe primul loc în Shazam Discovery România.

Emily Istrate, artista din Republica Moldova,  este un exemplu de determinare, talent și inteligență, reușind să-și împlinească visul de a deveni artist. În plus, Emily a fost acceptată la 3 universități de arte de performanță din New York, cu bursă de merit, pentru facultatea de screen acting (actorie de film). Cu toate astea, cu o carieră muzicală în ascensiune și perspective academice promițătoare, Emily a ales ca în acest an să ia o pauză de la studii, dorind să se axeze pe cariera ei muzicală. 


De-a lungul anului, Emily a reușit să îmbine succesul în muzică cu rezultatele de excepție obținute la examenul de Bacalaureat. Având o medie de 9.91 în timpul liceului, Emily a demonstrat că este o persoană inteligentă și dedicată, reușind să se descurce atât în școală, cât și în cariera sa muzicală într-un mod remarcabil.


În cuvintele artistei “Am învățat foarte mult pe parcursul anilor de liceu, mai ales în ultimii trei ani, deoarece a trebuit să îmbin plecările mele aproape săptămânale la București cu școala și cu învățatul la un nivel cât mai ridicat. Îmbinam viața de studio cu viața de elev și, deseori, când terminam sesiunile noaptea târziu, porneam direct la drum ca să ajung dimineața la școală.”

Cu toate că experiența susținerii examenului de Bac a fost destul de stresantă, Emily a reușit să-și păstreze concentrarea și să obțină rezultate excelente. Susținând examenele la limba și literatura română, geografie, engleză și istorie, Emily a obținut notele 9, 10, 8, 9, cu o scutire la engleză datorită rezultatelor remarcabile obținute anterior la examenul internațional TOEFL.

Cu toate succesele sale academice și muzicale, Emily nu uită să se bucure de viață și să se odihnească. În perioada vacanței, Emily planifică o serie de călătorii, inclusiv participarea la concertul artistului său preferat, The Weeknd, în Italia. Apoi, se va bucura de marea din Grecia și va petrece câteva săptămâni în Statele Unite ale Americii, unde are proiecte de lucru. După aceste vacanțe, Emily se va întoarce în studio pentru a lucra la noi hit-uri pentru fanii ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.