Francis On My Mind ne intreabă dacă suntem fericiți în noul single – „Are You Happy?”

Streaming Link: https://francisonmymind.lnk.to/AreYouHappy

În timp ce melodia „I’m Alright” este inclusă în spot-ul MAX – Xfinity, Francis On My Mind fiind singurul artist din lume prezent în noua campanie, acum artista lansează single-ul „Are You Happy?”.

Cu o voce impresionantă și o abordare autentică, Francis On My Mind își aduce propria perspectivă asupra fericirii și satisfacției personale prin această melodie. „Are you happy?” explorează lupta internă a fiecărui individ de a găsi bucurie într-o lume agitată și solicitantă.

Melodia combină influențe din mai multe genuri muzicale, de la pop și rock alternativ până la indie și muzică electronică, oferind un sound captivant și inovator. Compoziția melodică și versurile profunde se împletesc perfect pentru a transmite mesajul puternic al artistei.

„Are you happy?” reprezintă rezultatul muncii unei echipe talentate și dedicate, formată din Twan Ray, Dominic Buczkowski-Wojtaszek, Patryk Kumór, Maria Dzięcielak, Emil Waluchowski si Francis On My Mind, care a colaborat pentru a crea o piesă muzicală memorabilă. Producția și aranjamentul sonic inovator vor oferi ascultătorilor o experiență auditivă unică și captivantă.

Francis On My Mind lansează melodii pop perfecte de la sfârșitul anului 2019. În 2021, Francis On My Mind și-a început aventură internațională odată cu lansarea single-ului ei, „Circle of Love”, care a fost ales drept Focus Track la nivel de Europa. Piesă a fost inclusă în numeroase playliste „New Music Friday” și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy. Acest single a fost urmat de lansarea „Swimming Pools”, remixat de Wankelmut și sincronizat în serialul produs de Amazon Prime – „The Summer I Turned Pretty” și „The End”, care a fost scrisă și produsă de Francis On My Mind, împreună cu Andreas Soderlund și Martin Eden (Bjork, Tom Grennan), la Stockholm. După ce 2021 a fost un an palpitant pentru Francis On My Mind, artista a lansat în 2022 piesă intitulată „Speed Of Light”. De atunci până în prezent, Francis On My Mind a cucerit publicul cu melodii că „Speed Of Light”, “Funcțional Kind Of Love”, “Cloudberries”, “One Last Time” sau “I’m Alright”. Francis On My Mind este unul dintre primii artiști care au abordat acest gen muzical din România, urmărind să împletească ritmurile pop cu vibrațiile electro, amestecate cu vibrațiile anilor 80.
 

 

 

 

 

Link YouTube

 

Troye Sivan a lansat single-ul “Rush” și anunță noul album

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/RushPR

Troye Sivan a lansat single-ul “Rush” și anunță noul album. Pe 13 octombrie, Capitol Records va lansa cel de-al treilea album al lui Troye Sivan, Something To Give Each Other – o celebrare a sexului, dansului, comunității, dragostei și prieteniei. Astăzi, superstarul global a distribuit primul single al albumului, „Rush”.

„‘Rush’ este senzația de a săruta un străin transpirat pe un ring de dans, o întâlnire de două ore care s-a transformat într-un weekend, o pasiune, o iarnă, o vară”, explică Troye Sivan. „Petrecere după petrecere, după petrecere, după petrecere. Toate experiențele mele dintr-un capitol în care mă simt încrezător, liber și eliberat. Independent, dar cumva, cel mai conectat la muzica și comunitatea din jurul meu.”

Videoclipul oficial pentru „Rush” evocă îndrăzneala unor grupuri mari de oameni care simt bucuria vieții și sexului. Videoclipul a fost regizat de Gordon von Steiner (Hermès Ski, Versace Man FW22, Dior Rouge, Louis Vuitton Cruise, Miu Miu), directorul de creație al lui Sivan, care a lucrat cu el la uimitoarea paletă vizuală pentru Something To Give Each Other, iar Sergio Reis („Black Swan” de la BTS) a fost coregraf.

Troye a scris melodiile noului album, alături de Oscar Görres (Taylor Swift, Katy Perry, Sam Smith), Ian Kirkpatrick (Dua Lipa, Britney Spears), Leland (Selena Gomez, Ava Max) și Styalz Fuego (Khalid, Imagine Dragons).

Peste 22 miliarde de stream-uri și 10 milioane de albume vândute în întreaga lume sunt repere pe care doar câțiva artiști le pot revendica. A face asta până la 27 de ani este cu totul altceva. Adaugă o gamă largă de roluri remarcabile în filme de la Hollywood, colaborări cu casele de modă, apariții pe podium și o audiență socială combinată de peste 20 de milioane, iar lista se reduce într-adevăr la o singură persoană – Troye Sivan.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

FAST BOY a lansat “Good Life”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/GoodLifePR

FAST BOY a lansat “Good Life”. Cu vibrații pulsatoare și un mesaj înălțător, această melodie este o dovadă că, chiar și în vremuri furtunoase, există ceva pentru care merită să trăiești.

„GOOD LIFE” este încă o producție captivantă a duo-ului german. În timp ce scriau piesa, cei doi frați și-au propus să răspândească speranța în perioadele de criză: „Desigur că lumea în care trăim este departe de a fi perfectă – dar poate că melodia noastră GOOD LIFE poate fi o reamintire că există mult BINE în toate, trebuie doar să aruncăm o privire mai atentă.”

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Post Malone a lansat single-ul “Overdrive”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/OverdrivePR

Post Malone a lansat single-ul “Overdrive”. Pe lângă „Overdrive”, Post a lansat alte două piese, „Chemical” și „Mourning”, de pe album, semnalând zorii următoarei ere a lui Post Malone, stârnind multă așteptare pentru lansarea lui Austin.

În weekendul trecut, Post Malone și-a început turneul „If Y’all Weren’t Here, I’d Be Crying” cu un spectacol sold-out în Noblesville, IN, la Ruoff Music Center din Noblesville. Post le-a oferit fanilor interpretarea sa captivantă cu trei piese noi de pe viitorul său album, precum și preferatele fanilor într-un spectacol complet reimaginat.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Billie Eilish a lansat ”What Was I Made For?” de pe coloana sonoră a filmului “Barbie”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/WhatWasIMadeForPR

Billie Eilish a lansat ”What Was I Made For?” de pe coloana sonoră a filmului “Barbie”. Piesa a fost compusă special pentru Barbie de Billie Eilish, alături de fratele ei, FINNEAS, care a produs piesa la studioul său din Los Angeles. Piesa, intimă și sfâșietoare, există ca fundal sonor pentru scenele esențiale de-a lungul filmului, subliniind în același timp mesajul și sentimentul important al filmului. Piesa vine și cu un videoclip oficial, regizat de Eilish. Videoclipul a fost difuzat în premieră pe MTV Live, MTVU, MTV Biggest Pop și pe panourile publicitare Paramount Times Square.

Melodia va fi lansată și ca parte a BARBIE THE ALBUM, partenerul muzical revoluționar și plin de vedete al lui Barbie. Coloana sonoră a fost produsă executiv de artistul și producătorul câștigător al Academiei®, Globurile de Aur și 7X Grammy® Mark Ronson și Greta Gerwig, scriitoarea/regizorul/producătorul executiv Barbie.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Karol G a lansat single-ul “S91”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/S91PR

Karol G a lansat single-ul “S91”, o melodie care nu numai că arată transformarea, ci semnifică evoluția artistei, arătându-și priceperea artistică și capacitatea de a continua legătura cu fanii ei. Cântecul demonstrează capacitatea ei de a privi momentele de incertitudine ca momente în care apar noi oportunități. Însoțit de un videoclip muzical atrăgător din punct de vedere vizual, plasat în deșertul maiestuos al Californiei și peisajul frumos al Parisului, „S91” este acum disponibil pe toate platformele de streaming digital.

„S91” este un imn încurajator, cu un tempo optimist și versuri fără scuze, care servește ca o dovadă a creșterii și rezistenței lui Karol, rămânând mereu fidelă cu cine este ea și reconectându-se cu rădăcinile ei.

Completând natura înălțătoare a cântecului, videoclipul pentru „S91” este regizat de Pedro Artola și produs de WeOwnTheCity. Pornind din mijlocul vastului deșert, videoclipul abundă în imagini simbolice care arată că poți scăpa de orice situație. Începe cu vedeta așezată în deșert cu difuzoare sub forma unei cruci, o reprezentare a capacității ei de a realiza orice cu muzica și credința ei. La scurt timp după, Karol este urmărită de un grup de oameni care sunt sprijiniți de o haită de lupi, care îi reprezintă pe cei care au încercat să o doboare, în timp ce ea este protejată de o panteră singuratică, simbolizând și legiunea ei loială de fani. Închiderea, fericirea nouă și carisma captivantă a lui Karol sunt demonstrate în timp ce ea aleargă liberă pe străzile Parisului.

„S91” sosește cu câteva săptămâni înainte ca Karol să se îmbarce în prima ei călătorie pe stadion prin Statele Unite. Turneul va începe pe 11 august pe stadionul Allegiant din Las Vegas, iar turneul va vizita Pasadena, Miami, Houston și Dallas, printre alte orașe. Karol G a doborât un record de prezență, peste 15.000 de fani s-au adunat în afara studiourilor NBC din New York, în timpul spectacolului ei live, ca parte a seriei de concerte de la The Today Show.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Becky Hill face echipă cu Chase & Status pentru “Disconnect”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/DisconnectPR

Becky Hill face echipă cu Chase & Status pentru “Disconnect”. Produs de legendarii pionieri ai genului drum & bass, Chase & Status, statutul lui Becky în scenă este incontestabil. După ce a făcut echipă cu Wilkinson pentru a livra una dintre cele mai mari piese ale genului vreodată, „Afterglow” și s-a reunit cu el pentru „Here For You” de anul trecut, Becky aprofundează, de asemenea, cunoștințele și dragostea ei pentru gen pe podcastul ei The Art of Rave care include interviuri cu DJ Zinc, Roni Size și Fabio & Grooverider.
„Disconnect” surprinde tot ceea ce fanii iubesc la Becky Hill. Încă de la început, vocea ei puternică emană calitate și atitudine de vedetă, înainte ca piesa să se aprindă într-un viitor imn de drum ‘n’ bass. Piesa vine în timp ce Becky continuă drumul spre lansarea celui de-al doilea album al ei.

Becky spune: „La un deceniu de la „Afterglow” și sincer nu m-am gândit că voi reuși să o fac din nou, dar nu am fost niciodată mai încântată de o melodie de drum ‘n’ bass.”

Alături de producția Chase & Status, „Disconnect” a fost scris de Becky împreună cu colaboratoarea ei de lungă durată Karen Poole („Remember”, „HISTORY”) și artistul Emily Makis („High Note” cu K Motionz, „Elemental” cu Freaks & Geeks).

„Disconnect” urmează hit-ul ei actual „Side Effects”, care a fost clasat pe lista A la Radio 1 și plasat pe locul 1 în New Music Friday de la Spotify. A ridicat-o pe Becky peste punctul de reper al unui miliard de stream-uri din Marea Britanie, o realizare care a fost onorată cu un Brit Billion Award de către BPI. Succesul ei fenomenal intern contribuie la un număr global de peste 7 miliarde de stream-uri ca artist principal.

 

Stream / Download

 

 

 

Lauren Spencer Smith a lansat albumul de debut ”Mirror”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/MirrorPR

Lauren Spencer Smith a lansat albumul de debut ”Mirror”. Proiectul conține 15 cântece personale, profund emoționante, care oferă ascultătorilor o privire autobiografică asupra vieții lui Lauren. Titlul Mirror este intim și deliberat:

„Lucrez la acest album de ani de zile. A fost cu mine prin atât de multe în viața mea și înseamnă mai mult pentru mine decât pot spune în cuvinte. Spune o poveste de reflecție, vindecare și creștere. Titlul vine de la singurul lucru din viața mea care m-a văzut în fiecare emoție din acea călătorie – oglinda din dormitorul meu și din baie.”

Cu peste un miliard de stream-uri globale până în prezent, Lauren și-a adunat o bază internațională de fani prin versurile ei autentice și identificabile. Mirror include single-uri precum „That Part”, melodia de dragoste, „Best Friend Breakup”, care oferă confort celor cu un anumit tip de suferință, „Fantasy”, care se confruntă cu relațiile toxice și îi prezintă pe prietenii și colaboratorii ei apropiați GAYLE și Em Beihold, și melodiile ei de succes, single-urile de platină certificate de RIAA „Fingers Crossed” și „Flowers”. Mirror este foarte așteptat, prezentând ineditul favorit al fanilor, „Bigger Person” și penultimul single, „Do It All Again”.

Coincidând cu lansarea lui Mirror, Lauren începe un turneu global în 42 de orașe, începând cu spectacolul ei sold-out din Chicago. Lauren a vândut deja peste 30 de date ale primului ei turneu mondial.

Succesul recent al Lauren a fost evidențiat de spectacolele din The Tonight Show cu Jimmy Fallon, MTV VMA 2022. A fost nominalizată ca cea mai bună artistă nouă și a cântat la People’s Choice Awards, iar Apple Music a selectat-o drept una dintre „5 artiști revoluționari din 2022”.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Gabry Ponte colaborează cu Don Diablo pentru “Sunglasses At Night”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/SunglassesAtNightPR

Gabry Ponte colaborează cu Don Diablo pentru “Sunglasses At Night”. La ce te poți aștepta când două figuri iconice ale muzicii electronice de dans își îmbină talentele într-o singură piesă? Răspunsul nu este greu de imaginat atunci când ii implică pe GABRY PONTE și DON DIABLO lucrând împreună: un banger tech-house absolut epic. Noua lor piesă este o versiune reînnoită a hit-ului clasic din 1984 „Sunglasses At Night” de la Corey Hart.

„A fost un privilegiu și o experiență extrem de plăcută să fiu implicat în renovarea acestei îndrăgite capodopere a anilor ‘80. Motivul melodic distinctiv și memorabil a format piatra de bază a producției, urmărind să creeze un peisaj sonor modern care să infuzeze piesa cu o vitalitate proaspătă”, spune artistul apreciat la nivel mondial și DJ-ul nominalizat la Grammy, GABRY PONTE.

Încorporând atingeri de sintetizatoare și un ritm pulsatoriu, „Gabry Ponte x Don Diablo – Sunglasses At Night” te poartă într-o călătorie, oferind energia de dans molipsitoare a lui GABRY PONTE îmbinată cu sunetele și elementele vizionare din DON DIABLO. Împreună, oferă un banger de dans fierbinte și renovat, care se așteaptă să facă furori în industrie, festivaluri de muzică și ringuri de dans de pe tot globul. DON DIABLO își împărtășește entuziasmul față de această experiență, afirmând; „Sunt entuziasmat să lucrez împreună cu legenda Gabry Ponte, preluând unul dintre clasicele mele favorite din anii ’80. Cred că rezultatul este o melodie care reunește tot ce este mai bun din ambele lumi și sunt entuziasmat să îl împărtășesc în sfârșit cu toată lumea!”.

 

Stream / Download

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.