#Ediția de luni a emisiunii prezentate de Teo Trandafir se anunță a fi una plină de surprize! CRBL vine cu un nou stil muzical; Daniela Crudu, prima apariție televizată după ce a devenit mamă

 

Începând de luni, 17 iulie, emisiunea “Teo Show” va fi difuzata in fiecare luni si marti, de la ora 23:00, la Kanal D. Cu o echipă dedicată și entuziastă, la carma acesteia fiind inegalabila Teo Trandafir, „Teo Show” aduce în prim-plan subiecte dintre cele mai interesante pentru publicul larg. Începând de săptămâna viitoare, serile de luni si marti vor  fi deosebite prin aducerea în fața telespectatorilor a celor mai captivante subiecte, imediat după încheierea serialului turcesc de succes al momentului, „Melek”.

Ediția de luni a emisiunii „Teo Show”, care va fi difuzată de la ora 23:00, la Kanal D, se anunță a fi una plină de surprize și de momente memorabile. Telespectatorii vor fi martorii transformarii surprinzătoare a artistului CRBL, care și-a schimbat stilul muzical, adoptând o nouă direcție în muzica sa: punk-ul. Telespectatorii vor avea ocazia să afle mai multe despre acest demers și să descopere latura neașteptată a artistului.

Tot in editia de luni “Teo Show”, difuzata la 23:00, la Kanal D, Daniela Crudu revine în lumina reflectoarelor. Telespectatorii vor putea afla detalii inedite despre parcursul său și despre cum s-a adaptat noului rol de mamică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.