Ediția 2024 a galei People’s Choice Awards va avea loc duminică, 18 februarie 2024, la Barker Hangar (în Santa Monica, California) și va fi difuzată de E!

Singura gală votată de public va onora favoriții fanilor din diverse categorii legate de filme, televiziune, muzică și cultură pop. Transmisiunea de două ore va include, de asemenea, câteva premii onorifice și spectacole live.

Misiunea People’s Choice Awards continuă să fie aceea de a oferi o voce persoanelor ale căror păreri contează cel mai mult – oamenii obișnuiți. Mutarea transmisiunii în mijlocul sezonului de premii și extinderea accesului și către publicul Peacock creează o platformă pentru ca vocea oamenilor să fie auzită mai tare ca niciodată, oferind vedetelor și fanilor lor ocazia de a sărbători împreună”, transmite Cassandra Tryon (Vice-președinte Senior, Entertainment Live Events, NBCUniversal Television and Streaming).

Gala People’s Choice Awards 2022 (care a fost difuzată pe NBC și E!) a depășit tendințele YoY din industrie în rețeaua de difuzare și a furnizat un total de 173 de milioane de engagement-uri pe platformele liniare, digitale și sociale.

Găzduit de actorul și comediantul Kenan Thompson, evenimentul de anul trecut i-a onorat pe Lizzo (cu People’s Champion Award), pe Ryan Reynolds (cu People’s Icon Award) și pe Shania Twain (cu Music Icon Award).

Transmisiunea este produsă de Den of Thieves, iar Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski sunt producători executivi.

Premiile People’s Choice au fost cumpărate de E! în 2017, prima transmisiune difuzată pe post având loc în 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.