Din 17 iulie, la DIVA ne reîntâlnim cu „Căpitanul Marleau” („Capitaine Marleau”), în sezoanele 6 și 7 (2020-2022) ale serialului polițist francez. Pasionații serialelor polițiste se pot delecta cu noile provocări profesionale și personale de care are parte cea mai extravagantă polițistă din Franța de luni până vineri, de la 17:50.

 

Lansat în 2014, „Căpitanul Marleau” a fost cel mai urmărit serial TV de pe micul ecran, în Franța, în anii 2018, 2019 și 2020. În distribuție au apărut actori ca Gérard Depardieu și David Suchet, iar Masiero creează un personaj memorabil, care poate fi comparat fără probleme cu Hercule Poirot (interpretat chiar de cel din urmă actor).

 

Protagonista titulară este interpretată de Corinne Masiero și este căpitan în Jandarmeria Națională. Căpitanul Marleau nu este un jandarm obișnuit: nu investighează pe repede-înainte, urmărește suspecții ca un câine de vânătoare și știi că va prinde – la final – vinovatul. Arată ca un om al străzii și nu renunță niciodată la căciula ei roșie, care face subtil trimitere la un Sherlock Holmes feminin. În plus, are o personalitate unică, un comportament imprevizibil, un simț al umorului negru (care face adesea trimitere la serialele polițiste americane) și metode de lucru atipice, neconvenționale, care o diferențiază de colegii ei și care o ajută să rezolve orice caz, pe baza indiciilor descoperite.

 

În noile episoade difuzate de DIVA în luna iulie, eroina din „Căpitanul Marleau” investighează un preot, moartea unei patinatoare, o otrăvire cu cianură, dispariția unui cadavru dintr-un orășel care e parcă prea plin de văduve, iar când pleacă în vacanță în Guadelupa (Insulele Caraibe), evident că nu-i tihnește să stea la soare și la plajă, găsind și acolo ceva de cercetat… Descoperiți toate noile cazuri pe care le rezolvă „Căpitanul Marleau” în sezoanele 6 și 7, din 17 iulie, de luni până vineri, de la 17:50, numai la DIVA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.