KERRIA, artistă și songwriter în continuă expansiune, lansează noul său single “Dumb”, single care continuă seria lansărilor fresh venite din partea artistei. “Dumb” este piesa ce combină latura jucăușă a artistei, alături de vocea sa puternică, o linie de bass ce îți va atrage atenția și o chitară senzuală.

,,Ador faptul că femeile sunt blânde și delicate, dar puternice, în același timp. Această melodie subliniază acest lucru și sper să vă facă să vă dați seama ce valoare aveți și să nu lăsați pe nimeni să spună altceva. <<Dumb>> dispune de această atitudine jucăușă și obraznică, care pare copilărească, dar totuși vine cu asigurarea că ești bun așa cum ești și știi ce faci ”, și-a împărtășit gândurile, KERRIA.

Muzica este compusă de talentatul Tensoo Music și artistul-compozitor Ginia. “Dumb” este al treilea single dintr-o serie mai lungă de lansări. De la începutul anului 2023, KERRIA a lansat alături de carismaticul Amirchik piesa “What if” și o piesă personală și plină de feeling, “Gamer” care i-a adus atenție artistei în CIS. 

KERRIA este o artistă pop din Gibraltar, cu o voce puternică, absolventă a Universității de Muzică Contemporană din Londra. Cele mai apreciate piese ale sale: “Warrior Cry” și “Riding On”, cu peste 1 300 000 de stream-uri pe Spotify și peste 2.5 vizualizări împreună pe Youtube. KERRIA a lucrat cu producători și compozitori precum Walter Afanasieff, Aleena Gibson, Mike Kintish etc. Unul dintre cele mai recente single-uri ale KERRIEI “In love with the DJ” alături de unul dintre cei mai influenți și premiați DJ latini din toate timpurile, Sak Noel, a atras atenția posturilor de radio internaționale. Single-ul ei cu Amirchik, “What If ” primește sprijinul fanilor și a radiourilor, are peste 1M vizualizări pe Youtube, regăsindu-se la peste 170 de posturi de radio și având suport de la Spotify. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.