Disciplină, echilibru, devotament și competiție sunt cuvintele care o atrag cel mai mult pe Antonia la lumea sportului. Recent, pe lângă orele de fitness petrecute în sală, talentata artistă și-a descoperit o nouă pasiune: tenisul de masă. Pe lângă mini competițiile alături de frumoasa sa familie, Antonia alege să privească spre un nivel mult mai avansat. Într-o postare recentă pe Instagram, Antonia și-a arătat susținerea față de Federația Română de Tenis de Masă, care în acest moment se află la Jocuriler Europene Cracovia Malopolska 2023.

Azi la ora 14, sportivele noastre se întrec în semifinale cu sportivele din Franța!  În ultimele zile, lotul feminin al Federației Române de Tenis și-a croit drumul către semifinalele Jocurilor Europene Cracovia Malopolska 2023, aducând, din nou, țara în plină cursă pentru medaliile europene. În meciul recent din Polonia, Adina Diaconu, Elizabeta Samara și Bernadette Szocs au vizat calificarea și au obținut-o fără set pierdut, sferturile de finală, România – Ungaria, terminându-se cu 3-0. 

Girl power!  Antonia le-a asigurat pe Instagram pe sportivele Adina Diaconu, Elizabeta Samara și Bernadette Szocs că este alături de ele, cu ochii pe meciul lor din semifinală, sperând la cele mai bune rezultate!

 

Victorie după victorie. Marți seara, Bernadette Szocs a câștigat medalia de aur la proba de simplu feminin în competiția de tenis de masă de la Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023,  fiind cea mai bună clasare a tenisului de masă românesc din istoria participărilor la Jocurile Europene. În ceea ce privește proba dublu mixt, Bernadette Szocs a făcut echipă cu Ovidiu Ionescu și au adus medalia de bronz pentru Team Romania.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.