Robert Downey Jr. adoră să restaureze mașini clasice. Dar a devenit, de asemenea, dedicat luptei împotriva schimbărilor climatice. Așa că își aduce mașinile vechi în viitor, făcându-le mai rapide, mai puternice și mai eficiente, păstrându-le în același timp sufletul intact. Primele două episoade ale noului serial documentar Mașinile de vis ale lui Downey sunt deja disponibile pe HBO Max.

Mașinile de vis ale lui Downey debutează joi, 22 iunie, pe HBO Max, iar în fiecare joi vor fi lansate câte două noi episoade.

Robert Downey Jr. spune: „Suntem ceea ce conducem și, după ce am adunat de-a lungul anilor o colecție formidabilă de mașini clasice, eram un dezastru care scuipa benzină. Și un ipocrit, deoarece fondasem Footprint Coalition în 2019 pentru a scala tehnologiile care atenuează schimbările climatice. Din fericire, sunt un pic visător. Ultimii 3 ani au fost un experiment în speranță, în timp ce am angajat cele mai bune și mai strălucite minți pentru a evalua, educa, ridica și decarboniza aceste vehicule într-un mod care demonstrează potențialul nelimitat al rezolvării creative a problemelor. A fost o provocare uriașă și o călătorie plină de învățăminte. Este, de asemenea, pur și simplu distractiv de urmărit, iar pentru asta trebuie să le dau credit copiilor mei, soției și șefei mele Susan, echipei Downey, Matador Content de la Boat Rocker și, bineînțeles, Warner Bros. Discovery. Vă mulțumim pentru că ați sprijinit ceea ce, uneori, părea o viziune neclară, dar care, în cele din urmă, a confirmat multitudinea de moduri în care ne putem da mâna și crea un viitor durabil.

Serialul este produs de Boat Rocker’s Matador Content și Team Downey și este prezentat de Robert Downey Jr.. Pentru Team Downey, producătorii executivi sunt Robert Downey Jr., Susan Downey și Emily Barclay Ford; pentru Matador Content, producătorii executivi sunt Jay Peterson, Todd Lubin și Dave Larzelere; iar pentru Warner Bros. Discovery, Kyle Wheeler este producător executiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.