Anul acesta se sărbătoresc 25 de ani de la lansarea serialului fenomen Sex and the city, iar HBO Max vine cu cel de-al doilea sezon Și uite așa, serialul care continuă povestea grupului de prietene care locuiesc în New York.

 

Noul sezon are 11 episoade, iar joia aceasta vor fi disponibile pe HBO Max primele două. Începând de săptămâna viitoare, fanii universului Sex and the city vor putea urmări câte un episod al serialului Și uite-așa… în fiecare joi.

Serialul a fost dezvoltat de Michael Patrick King, care este și producător executiv, alături de John Melfi, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon. Printre scenariști se află Michael Patrick King, Samantha Irby, Susan Fales-Hill, Lucas Froehlich, Rachel Palmer, Julie Rottenberg și Elisa Zuritsky. Regizori sunt Michael Patrick King, Cynthia Nixon, Ry Russo-Young și Julie Rottenberg. Serialul HBO Sex and the City a fost creat de Darren Star și s-a bazat pe cartea cu același titlu, scrisă de Candace Bushnell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.