Noi nume completează distribuţia primei comedii romantice româneşti, Lasă-mă, îmi place! Camera 609, ce va putea fi urmărită în această toamnă, la Antena 1. Alexandra Ciobanu şi Emanuel Cîrstea, doi tineri talentaţi, vor da viaţă unor personaje care vor influenţa povestea serialului.

Alexandra Ciobanu, studentă la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi model cu multe colaborări cu branduri de renume şi apariţii în videoclipuri ale unor artişti de succes (INNA – UP), va putea fi urmărită în această toamnă în rolul Roxanei, secretară în compania familiei Pop. Roxana este martoră la toate evenimentele companiei, dar și la multe dintre discuțiile și situațiile care se întâmplă pe holurile companiei şi totodată este personajul de debut în actorie al Alexandrei Ciobanu.

Roxana este o persoană dependentă de muncă, mereu alături de Victor Pop pentru a-l susține din punct de vedere profesional. Nu mi-a fost greu să mă pun în pielea personajului, fiind o persoană devotată muncii sale, la orice oră. În același timp, este o persoană care știe ce vrea, pe plan personal și când să își impună părerea. Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect important! Este primul proiect în care profesez ca actor și este o provocare pentru mine să depășesc așteptările. Sunt foarte recunoscătoare că am această șansă!”, declară Alexandra Ciobanu.

   În comedia romantică de la Antena 1, adaptare după producţia turcească Room 309, telespectatorii îl vor putea urmări în această toamnă şi pe artistul Emanuel Cîrstea. Absolvent al Liceului de Artă Dramatică „Octavian Stroia”, din Cluj Napoca, unde a jucat în numeroase scenete de-a lungul anilor, al secţiei de Canto a Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda”, Cluj-Napoca şi al Facultăţii de Comunicare și Relații Publice din cadrul Universităţii din București, Emanuel a câştigat numeroase premii de interpretare la festivaluri de muzică. De asemenea, Emanuel a urmat cursul de prezentator la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, având colaborări cu mai multe emisiuni tv.

În Lasă-mă, îmi place! Camera 609, Emanuel Cîrstea interpretează rolul lui Victor Popescu, un medic care se află în centrul unei confuzii și al unei răsturnări de situații care va influența povestea serialului.

Se spune că nimic pe lumea asta nu e întâmplător. Emanuel și Victor Popescu au foarte multe lucruri în comun. Dragostea, prietenia, rivalitatea, dar mai ales umorul, care le unește pe toate cele trei, mă ajută să fiu și mai credibil în fața celor care aleg să se uite la serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609. E o mare bucurie să fiu parte din distribuția serialului. De la primele zile de filmări am simțit un vibe foarte fain, atât de la actori, cât și de la cei care sunt în spatele camerelor și fac posibilă toată joaca noastră. Ușa camerei 609 se va deschide curând la Antena 1 și abia aștept să vedeți poveștile noastre!”, mărturiseşte Emanuel Cîrstea.

Distribuția serialului este una de excepție și va continua să fie anunţată în perioada următoare. Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demult pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor. Filmările pentru Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt în plină desfăşurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului Lia – Sotia soţului meu, iar ambele vor putea fi urmărite în această toamnă, la Antena 1.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.