Televiziunea Minimax este bucuroasă să anunțe că vacanța mare a început oficial! Și pentru că plictiseala nu are ce căuta la Minimax, am pregătit pentru toți micii telespectatori o mulțime de desene animate care îi vor purta pe tărâmurile copilăriei, aventurii și magiei.

La Minimax, ne asigurăm întotdeauna că desenele noastre sunt nu doar distractive, ci și educative, promovând un mediu non-violent. Avem o selecție specială de filme şi seriale care vor încânta și vor inspira mintea copiilor în timpul vacanței.

Iată câteva dintre desenele noi pe care le pot viziona copiii în lunile de vacanță:

„Aventurile lui Pil” – Mâine, de la ora 20:00, veți putea descoperi povestea captivantă a micului Pil și prietenilor săi în căutarea aventurii și a noilor învățături.

„Jurassic World Tabăra Cretacică” – Zilnic, de la ora 15:00, vă așteptăm într-o lume plină de dinozauri fascinanți și suspans, în noi episoade ale acestei serii îndrăgite.

Blocul tematic „Nopți de vară” pentru cei care nu au somn în vacanță – Bufnița SRL, Zorro, Când eram de vârsta ta, Surorile, Echipa Dronix, Talking Tom și prietenii săi vor aduce zâmbetul pe buzele copiilor și vor transforma nopțile de vară într-o adevărată petrecere.

Dar distracția nu se oprește aici! În luna iulie, pregătim un serial nou-nouț de vizionat împreună cu părinții voștri. Un remake al celebrului „Inspector Gadget” este pe cale să își facă apariția! Celebrul detectiv revine pentru actuala generație cu gadget-uri și mai tari decât cele din versiunea anilor ’90. Pregătiți-vă pentru aventuri pline de suspans și umor alături de acest personaj îndrăgit!

Haideți vara aceasta să ne distrăm la Minimax! Vă invităm să fiți alături de noi în această vacanță mare și să explorăm împreună lumi fantastice și personaje îndrăgite. Fiecare zi de vacanță va fi o aventură minunată alături de noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.