Colecția capsulă de vară Monochrome Chunks de la Sprandi garantează o combinație de stil și formă, cu papuci și sandale pe platforme groase. Pot fi găsite în oferta CCC!

 

Moda revine! Sprandi adoră astfel de călătorii înapoi în timp când vine vorba de alegeri stilistice. Cea mai recentă colecție capsulă Monochrome Chunks își va găsi rapid loc în garderoba iubitorilor de tendințe și confort sportiv.

 

Pantofii cu platformă groasă revin în topuri datorită brandului Sprandi. Finisajele fine, logo-urile și cataramele decorative sunt doar începutul jocului de stil. Colecția de papuci și sandale a fost completată cu o talpă chunky unică, de designer, concepută de Sprandi. Toate semnele indică faptul că hit-ul de modă al verii tocmai apare la orizont!

 

În acest sezon, Sprandi se concentrează pe nuanțe pământii ultramoderne, întrerupte cu negru clasic. Linia de încălțăminte a fost completată cu genți practice. Dacă ești în căutarea unei soluții elegante și practice, optează pentru o geantă spațioasă, cu buzunare. Asortează colecția capsulă Monochrome Chunks cu pantaloni cargo și un top colorat pentru a simți vara în tendințele y2k!

 

Încălțămintea și accesoriile Sprandi din colecția capsulă Monochrome Chunks sunt disponibile în magazinele fizice CCC, în aplicația mobilă și pe ccc.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.