În perioada 18-20 august, Râmnicu Vâlcea va fi luat cu asalt de cei mai tari artiști! S-a anunțat tot line-up-ul evenimentului!

Peste 20 de artiști vor face show la We Love Music Festival

Mai sunt aproape 3 luni până la cel mai tare festival de muzică de la Râmnicu Vâlcea! A doua ediție de We Love Music Festival o să fie incendiară de-a dreptul! Cel de-al doilea sezon We Love Music Festival, care se va desfășura la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea în perioada 18-20 august 2023, are multe de oferit, iar organizatorii de la Sprint Music au reușit să realizeze mix-ul perfect pentru 3 zile pline de muzică bună și distracție pe cinste.

Lista completă a artiștilor care vor urca pe scenă la cea de-a doua ediție We Love Music Festival s-a anunțat! Așa că line-up-ul a fost dezvăluit de către organizatori iar publicul se va bucura pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea de prezența următorilor artiști: Thomas Anders de la Modern Talking, Willy William, East 17, Snap!, Mr. President, La Bouche, S.T.S.B. aka Fun Factory, Faydee, Cappella, Fab Morvan aka Milli Vanilli, Connect-R, DJ Project x Ioana Ignat, N&D, L.A., Holograf, Pepe, Johny Romano, Mario Joy, Akcent, Alb Negru, Corina, What’s UP, Simona Nae, MC Dylma&DJ Pappa M. DJ Dark & DJ Mentol, DJ Professor, Adrian Șaguna, Cristi Nitzu.

“A doua ediție din We Love Music Festival o să fie o ediție fantastică, din punctul nostru de vedere. Venim deja cu experiența primei ediții. O ediție foarte reușită! O ediție la care au participat peste 20.000 de oameni. Anul acesta așteptăm mai mult public pe platoul Fețeni, din Râmnicu Vâlcea”, a declarat Marius Chină de la Sprint Music, unul dintre organizatorii principali ai festivalului aflat la a doua ediție.

Ambasadorii și prezentatorii We Love Music Festival sunt, așa cum ne-am obișnuit încă de la prima ediție, Liana Stanciu și NiCK nnd.

Artiștii au făcut furori la prima ediție We Love Music Festival de anul trecut

Prima ediție a acestui festival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2 scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze și o energie debordantă.

Biletele pentru We Love Music Festival se pot achiziționa de pe www.magazindebilete.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.