„În vremuri pline de provocări, avem nevoie de eroine ca tine!” – aceasta este expresia care a convins Answear.LAB, brandul propriu Answear, să lanseze colecția limitată BE SHERO.

 

Pentru mesajele și designul articolelor, Answear.LAB a colaborat cu artista ilustrator de origine poloneză, Magdalena Pankiewicz. Din imaginile colecției nu lipsesc elementele inspirate de eroinele feminine bine-cunoscute din paginile istoriei.

 

The SHERO-es (eroinele) – ocupă centrul scenei. Puterea lor este reflectată în caracterul, aptitudinile și talentele lor. Deși viața a scris diferite scenarii pentru ele, iar momentele surprinzătoare apar la fel de des ca într-un film de acțiune bun, ele își păstrează calmul, încearcă să rămână ele însele și își urmează scopul, depășind orice obstacol le-ar sta în cale.

 

Fiecare colecție Answear.LAB este o poveste cu și despre femei. Prin modă, Answear.LAB abordează subiecte importante, inspiră și motivează. Prin noua colecție în ediție limitată BE SHERO, Answear.LAB încurajează cu voce tare toate femeile să să creadă în propria lor putere și să-și croiască propriul drum în viață. Colecția BE SHERO este o laudă a independenței, a trăirii vieții în propriile condiții, a puterii feminine cu care femeile pot schimba lumea și acționa rămânând ele însele.

 

„Când vedem o femeie puternică și multi-tasking, luăm totul de-a gata. Foarte puțini sunt cei care se gândesc că o femeie poate face atât de multe lucruri într-o singură zi, găsind întotdeauna timp și curaj de a lupta și pentru propriile realizări, nu doar pentru cei din jur. Fiecare femeie ascunde o eroină în sinele propriu, o luptătoare care reușeste să își trăiască viața printre obstacole”, spune Georgiana Pană, marketing manager Answear România.

 

SHERO este protagonista propriei vieți, eroina care nu stă cu mâinile încrucișate, plângându-și de milă. Ea nu permite oamenilor să o trateze cu inferioritate. Ea nu acceptă să i se dicteze ce are de făcut. Atunci când cade, se ridică și continuă, fiind și mai puternică. Ea deține controlul asupra vieții ei și poate realiza orice își propune. Poți fi și tu ca ea.

 

BE SHERO! Fii autentică, nu te lua prea în serios și nu-ți uita niciodată rădăcinile. Propunerile pe care le conține colecția BE SHERO sunt dedicate femeilor puternice, fidele valorilor și stilului lor. Creatorii colecției au căutat inspirație în rândul femeilor a căror forță de caracter și voință le-a permis să rămână ele însele, în ciuda greutăților vieții. Rosa Parks, Coco Chanel, Georgia O’Keefe, Simone de Beauvoir și-au dedicat viața pentru a face din această lume un loc mai minunat. Erau vizionare tenace, cu stil și convingeri originale. De aceea sunt adevărate SHEROes (eroine) și modele de urmat pentru generațiile viitoare de femei.

 

De asemenea, colecția BE SHERO include și amprenta eroinelor contemporane. În acest sens, brandul Answear.LAB a colaborat cu Magdalena Pankiewicz – o artistă ilustrator care simte perfect puterea femeilor. De-a lungul timpului, lucrările ei au ilustrat articole de presă și cărți despre problemele femeilor, iar acum ilustrațiile ei apar pe tricourile incluse în noua colecție în ediție limitată BE SHERO. Pentru această colecție, artista a creat 5 ilustrații grafice colorate care emană putere.

 

„În ilustrațiile mele, subiectul principal este întotdeauna femeia, în raport cu lumea și întreaga ei gamă de emoții. Inspirația pentru ilustrațiile Answear.LAB a venit de la o rebelă modernă – încrezătoare și sigură de ea, care știe ce își dorește de la viață și jonglează cu toate activitățile ei zilnice. Mi-am dorit ca această serie să motiveze tânăra generație de fete să acționeze și să se pună pe primul loc, să le facă să simtă că toate formăm o comunitate unitară de femei puternice, capabile și rebele.” – spune Magdalena Pankiewicz.

 

Colecția BE SHERO este disponibilă exclusiv online pe answear.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.