CCC propune un joc al formelor în noua colecție capsulă Soft Space de la Gino Rossi.

În această vară, Gino Rossi propune o abordare jucăușă a formelor. Combinând minimalismul și ultimele tendințe, brand-ul a creionat opere de artă la modă sub forma colecției capsulă Soft Space.

Lejeritatea și volumul și-au făcut loc printre accesoriile noi de la Gino Rossi. Colecția capsulă Soft Space prezintă o nouă față a minimalismului într-o formă neconvențională. Culorile pastelate și formele scalate se reunesc în cea mai elegantă combinație a acestui sezon.

Colecția Soft Space prezintă modele de încălțăminte și genți de mână care sunt în conformitate cu tendințele actuale. Sandalele flip-flop și sandalele cu toc au câștigat o cerere ridicată, fiind extrem de dorite în acest sezon. Același lucru este valabil și pentru pantofii cu tălpi plate, care vor fi în centrul atenției alături de ținutele minimaliste de vară.

Gențile tip clutch din colecție vor deveni fără îndoială hit-ul sezonului, deoarece volumul lor suplimentar le oferă o formă excepțional de ușoară. Un alt element cheie al colecției este reprezentat de gențile XXL, pe lângă care nimeni nu va trece indiferent.

Colecția capsulă Soft Space de Gino Rossi este disponibilă în magazinele fizice CCC, în aplicația mobilă și pe ccc.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.